Dolar 32,2897
Euro 35,0600
Altın 2.474,24
BİST 10.496,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 23°C

CHP’nin güçlü ismi Bozdemir fark yaratıyor

CHP’nin güçlü ismi Bozdemir fark yaratıyor
2 Kasım 2019 12:08
480

Misafirlerinden köy sorun ve taleplerini dinleyen Vali Ozan Balcı, sorunların çözümü noktasında gerekli desteğin verileceğini belirterek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti.

Toplantıda muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.
Vali Dr. Ozan Balcı, konuşmasında vatandaşların işlerini kolaylaştırmak, hayatlarına, yaşamlarına dokunmak, onlara değer katmak, varsa problemlerini çözmek için muhtarlarla birlikte düzenli olarak istişarelerde bulunacaklarını belirterek, “Buradaki heyet Zile’nin ve vatandaşın işini çözecek kişiler. İstedik ki hep beraber problemleri çözmek için görüşelim, memleketimizin, milletimizin işlerini yürütelim, milletimizin varlığına, huzuruna katkı sağlayalım.” diye konuştu.
Türkiye her anlamda Büyük Ülke
Türkiye’nin her anlamda büyüdüğünü, geliştiğini, Tokat’ın da sahip olduğu potansiyeli ile gelişen, büyüyen bir il olduğunu belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Zile tarihiyle, kültürüyle, ürettikleriyle Tokat’ımıza değer katan önemli bir ilçe.” olduğunu söyledi.
Muhtarları can kulağıyla dinledi
Muhtarları  dinleyen Vali Dr. Ozan Balcı, “Muhtarlarımızın dile getirdiği konular memleketimizin, milletimizin, köylü vatandaşlarımızın sorunları. Sorunların çözümü için hep birlikte merhametle, adalet, aşkla şevkle ve şefkatle çalışmamız lazım.” dedi.
Vali Dr. Ozan Balcı, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, toplantı sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı çekindi.

Bozdemir yapılacak işlerin takipçisi olacağız

Başkan Bozdemir ise yapılacak olan hizmetlerin takipçisi olacağını sözünü verdi.

CHP’li Bozdemir “Köylerimizde incelemelerde bulunacak olan Vali Ozan Balcı bizleri sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

MUHTARLARIN TALEPLERİ ÇÖZÜME KAVUŞTURULUYOR

Zile Cumhuriyet Halk Partisi tarafından hazırlanan program kapsamında Tokat Valisi Ozan Balcı ziyaret edildi. Bu vesileyle mahalle muhtarları talep ve görüşlerini aktarma fırsatı buldu.

Gerçekleştirilen toplantı hakkında değerlendirmede bulunan CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir “Belirli dönemlerde muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Bizler de belediye başkanı, yardımcıları ve birim müdürlerimiz ile birlikte her ay kesintisiz olarak muhtarlarımızla bir araya gelerek, onların talep ve görüşlerini daha yakından dinleme fırsatı buluyoruz. Aldığımız talepleri en kısa zamanda çözüme kavuşturacağımıza inanıyorum. Muhtarlarımız ile her ay bir araya gelerek sorunlarını en kısa zamanda çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Muhtarlar ise yaptıkları konuşmada “Tokat Valisi Ozan Balcı ile bizi buluşturan Başkan Bozdemir’e çok teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirilen buluşmanın son derece önemli ve faydalı olduğunu düșünüyoruz.” dediler.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.