Dolar 32,2436
Euro 34,8318
Altın 2.415,52
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

CHP’li Şişli Belediyesi, “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” Olarak Anılan Rezerv Yapı Alanını Mühürledi

CHP’li Şişli Belediyesi, “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” Olarak Anılan Rezerv Yapı Alanını Mühürledi
27 Nisan 2024 12:31
122

HABERMAX. Şişli Belediyesi ekipleri, Şişli ilçesinde bulunan ve halk arasında “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” olarak adlandırılan 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanında devam eden şantiyeyi mühürledi.

Şişli Belediye Başkanı’nın talimatıyla gerçekleştirilen operasyon kapsamında, rezerv yapı alanında faaliyet gösteren şantiye mühürlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan belediye yetkilileri, rezerv yapı alanının imara açılmadığını ve yapılaşmaya izin verilmediğini vurguladılar.

Şişli ilçesindeki rezerv yapı alanının çevresinde yaşayan vatandaşlar, uzun süredir buranın imara açılmasına ve yapılaşmaya izin verilmesine karşı çıkıyorlardı. Belediye ekiplerinin yaptığı bu hamle, halkın taleplerine ve çevre hassasiyetine duyarlılığın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Şişli Belediyesi, ilçenin planlı ve sürdürülebilir bir şekilde gelişmesi için çalışmalarını sürdürürken, halkın çevre konusundaki endişelerini dikkate alarak adımlarını atmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.