Dolar 32,3497
Euro 34,6833
Altın 2.393,81
BİST 10.161,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

CHP’Lİ FARUK DEMİR İSRAF HARAMDIR!

CHP’Lİ FARUK DEMİR İSRAF HARAMDIR!
3 Kasım 2019 15:32 | Son Güncellenme: 3 Kasım 2019 15:34
574

AHA.Türkiyede bir ilk. Yaklaşık 10 trilyon artık bundan böyle ARDAHANLININ cebinde kalacak.

 Fotoğraf

Ardahan Belediyesinde Kiralık Araç Devri Sona Erdi. Yaklaşık 10 yıldır KİRALIK ARAÇ ların tümü iptal edilip yerine BELEDİYE kasasından BEŞ kuruş çıkmadan 6 ay gibi kısa bir sürede BAĞIŞ olarak belediyemize kazandırıldı.

Vatandaşın Vergisi Artık Halka Hizmet İçin Kullanılacak. Belediye Başkanımız Faruk Demir’in Gayretleriyle Belediyemize Kazandırılan 15 Hibe Aracımız Ardahan’ımıza Hayırlı Olsun.

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, kentte kiralık araç döneminin bittiğini, 15 aracı hibe alarak belediyenin hizmetine soktuklarını söyledi.
Yeni Mahalle’deki araç parkında Türk bayrakları ile süslenen hibe araçları inceledi.
Mazbatamızı alır almaz araç parkında incelemeler bulunduk diyen Başkan Demir, ” Vahim bir tablo ile karşılaştık. Bu tablo 21’nci yüzyılın Türkiye’sine, Serhat şehrimiz, gururumuz Ardahan’a ve Ardahan Belediyesine yakışmayacak bir ikmal ve araç parkıydı. Hemen yenilenmesi gerektiğini düşündük. Yaklaşık 10 yıla yakın Ardahan Belediyesi araçlarını kiralık olarak tedarik etmiş. Maliyetinin sordum, 8 milyon 600 bin TL civarında olduğunu söylediler” ifadelerini kullandı.
Ardından harekete geçtiklerini belirten Demir, “Çevremizle ve belediyelerimizle olan diyaloglarımızla kiralık olarak kullanılan araçlarımızın neredeyse iki mislini hibe olarak, belediyemizin kasasından 5 kör kuruş çıkmadan temin ettik. CHP’li kardeş belediyelerimizden temin ettik ve 10 yıla yakındır süre gelen kiralık araç dönemini bugün itibari ile kapattık. En büyük gider kalemi olan araç kirası Ardahan Belediyesinin ve Ardahan halkının cebinde kalacak” dedi.
Başkanlık görevine bu zorlukları bilerek talip olduklarını ve asla şikayet etmediklerini söyleyen Başkan Demir, “Biz Ardahan’ı örnek bir il yapacağız. Bütün kiralık araçların süresi dolduğunu hibe olarak yerine araç koyan tek belediyeyiz. İl, ilçe, büyükşehir arasından sadece ve sadece Serhat Ardahan bunu başarmıştır” diye konuştu.
Daha sonra hibe araçlarla şehir turu atan Başkan Faruk Demir, halkı selamlayarak araçların Ardahan halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.