Dolar 32,6003
Euro 34,8766
Altın 2.495,92
BİST 9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

CHP’Lİ BAŞKANLAR HİZMET YARIŞINDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ÇAMAŞIRHANE HİZMETİ

CHP’Lİ BAŞKANLAR HİZMET YARIŞINDA SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ÇAMAŞIRHANE HİZMETİ
15 Nisan 2020 02:39 | Son Güncellenme: 15 Nisan 2020 02:41
413

AHA.İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, hastanede kullandıkları kıyafetleri eve götürmek istemeyen koronavirüs mücadelesinin kahramanları sağlık çalışanları için çamaşırhane hizmetini hayata geçirdi.
Koronavirüs salgınıyla en önde mücadele eden sağlık çalışanlarının talebi üzerine İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 7/24 hizmet verecek çamaşırhane hizmetini hayata geçirdi. Sağlık çalışanlarının görev süresince giydikleri ve eve götürmek istemedikleri kıyafetlerini dışarıda gönül rahatlığıyla dezenfekte etmeleri amacıyla açılan çamaşırhane Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hizmet verecek.

Kaynaklarımızı Seferber Ettik

3 çamaşır makinesi, 3 kurutma makinesi, 2 adet ütü, kadın ve erkekler için soyunma kabinleri ve bekleme alanında oturma grubu ile televizyonun yer aldığı çamaşırhaneyi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet incelemede bulunmak üzere ziyaret etti. Başkan Hürriyet, “Daha önce duyurduğumuz gibi sağlık çalışanlarımız şu anda en fazla desteğe ihtiyacı olan kitle. Birçok konuda elimizden geldiği kadar bütün kaynaklarımızı seferber ettik, kendilerine destek vermeye çalışıyoruz“ diye konuştu.

Eve Virüs Götürmek İstemiyoruz

Sağlık çalışanlarının ‘Kullandığımız kıyafetleri eve götürmek istemiyoruz. Eve virüs götürmek istemiyoruz’ şeklindeki talepleri kendilerine ilettiklerini söyleyen Başkan Hürriyet, “Bizde buna bir çözüm üreterek çamaşırhaneyi hayata geçirdik” dedi. Çamaşırhanenin açılışı için çalışmalara geçtiğimiz hafta başladıklarını ve bu hafta bitirdiklerini söyleyen Başkan Hürriyet, “Bundan sonra sağlık personeli arkadaşlarımız bizlere ulaşarak bu hizmetten faydalanabilecekler” diye konuştu.

Uzmanların Önerisiyle Dezenfekte

Başkan Hürriyet, “Sağlık çalışanlarımıza her türlü lojistik desteği, ulaşım desteğini sağlayacağız. Burada sağlık çalışanlarımızın kıyafetlerini uzmanların önerileriyle oluşturulacak dezenfekte işlemleriyle temizleyeceğiz. Çamaşırhanemiz bugün itibariyle hizmet vermeye hazır. Sağlık çalışanlarımız bizlere bu konuda 3180079 numaralı telefondan ulaşabilir, kayıt yaptırabilirler. Hizmete giren çamaşırhanemiz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.