Dolar 32,4014
Euro 34,8135
Altın 2.401,78
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

CHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’nun Vizyonu: Toplumsal Sorumluluk ve Halk Odaklı Çalışma

CHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Aykut Erdoğdu’nun Vizyonu: Toplumsal Sorumluluk ve Halk Odaklı Çalışma
14 Şubat 2024 00:08 | Son Güncellenme: 14 Şubat 2024 00:22
215

HABERMAX. Ümraniye Belediye Başkanlığı için CHP’nin adayı olan Aykut Erdoğdu, görevi üstlenmek için büyük bir heyecan ve sorumlulukla hareket ediyor. Kendisine layık gören Parti Meclisi’ne teşekkür eden Erdoğdu, Ümraniye’yi İstanbul’un en güzel ve yaşanabilir ilçelerinden biri haline getirmeyi hedefliyor.Bir 1 kişi, klarnet ve yazı görseli olabilir
Aykut Erdoğdu’nun Ümraniye Belediye Başkan Adaylığı Açıklaması

“Ümraniye’yi İstanbul’un en güzel, en huzurlu, en yaşanabilir ilçelerinden biri yapacağız.”

Erdoğdu’nun kampanya stratejisi sade, pozitif ve etkili olacak. Rakiplerine yönelik polemiklere girmek yerine, projeleri ve yapacaklarını anlatmayı tercih edeceklerini belirtiyor. Geçmişteki bürokratik deneyimlerinden ve uluslararası eğitimlerinden faydalanarak Ümraniye için çalışacağını vurguluyor.

Çocuklardan yaşlılara kadar tüm kesimlere yönelik kapsamlı bir hizmet vizyonu sunuyor. Çocukların gelişimini dijital teknolojilerle takip edip aileleriyle birlikte onları hayata hazırlamayı ve gençlerin eğitim ve iş bulma süreçlerinde yanlarında olmayı vaat ediyor. Ayrıca yaşlılara ve yalnızlara da destek olacaklarını belirtiyor.

Şeffaf, adaletli ve israftan uzak bir belediyecilik anlayışıyla Ümraniye’yi yönetmeyi vaat ediyor. Halkın katılımını ve güvenini sağlayarak, mahalle huzurunu artırmayı hedefliyor.

Erdoğdu’nun vurguladığı noktalar arasında, otopark sorunundan imar düzenlemelerine kadar birçok konuda çözüm odaklı yaklaşım ve halkla bütünleşme ön planda. Hizmetleriyle Ümraniye’nin yaşam kalitesini artırmayı ve halkın güvenini kazanmayı amaçlıyor.

Son olarak, Erdoğdu, Ümraniye’nin mevcut belediye başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ediyor ve diğer adaylara başarılar diliyor. Halktan beklediği en büyük ödülün samimi bir gülümseme olduğunu belirtiyor.

Aykut Erdoğdu’nun vizyonu, Ümraniye’nin sosyal ve altyapısal ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir yaklaşımı ve toplumsal dayanışmayı ön plana çıkarıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.