Dolar 32,2627
Euro 34,8293
Altın 2.432,96
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

CHP PMÜ Gökhan Günaydın’ın Bursa izlenimleri

CHP PMÜ Gökhan Günaydın’ın Bursa izlenimleri
17 Ekim 2020 22:02 | Son Güncellenme: 17 Ekim 2020 22:09
616

AHA.Cumhuriyeti Halk Partisi PMÜ Gökhan Günaydın .16 Ekim 2020 günü, Bursa merkez ve ilçelerinde  çalışmalar yaptı.
Bu kapsamda, öncelikle saat 10:00’da Bursa  İl Başkanlığını ziyaret ederek. Düzenlenen Basın Toplantısı’nda, ülkenin siyasi ve ekonomik gündemi, özellikle tarım ve gıda sisteminde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda görüşlerini kamuoyuyla paylaştı.

Ardından, İl Başkanlığın’da kurduğu çok nitelikli bir stüdyoda, il başkan yardımcıları ile birlikte web üzerinden bir yayın gerçekleştirdik.

PMÜ Günaydın Saat 11:30’da, Nilüfer Belediyesin’de Ürünlü köyünde kurduğu kent bostanlarını, komposto tesisini ve tohum kütüphanesini ziyaret ettik. Saat 13:00’te de, Nilüfer Belediye Başkanlığını  ziyaret edip, Belediye’nin tarım ve gıda alanında yaptığı çalışmalara ilişkin sunum aldık. Belediye kutsal alan ve tarım/gıda süreçlerine ilişkin gerçekleştirdiği projeleri dinlemekten büyük memnuniyet duydum diyen Gökhan Günaydın
Saat 14:30’da Mudanya Belediyesini ziyaret ederek. Borçsuz ve yatırımcı bir anlayışla yönetilen Mudanya’da, çok sayıda açılışa hazır tesis bulunduğunu görmekten gurur duydum. Belediyenin başarılı çalışmalarını sürdüreceğine ilişkin güvencimle, teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.


Nihayet saat 16:00’da, Gemlik Belediye Başkanlığı Umurbey’de buluştuk. Umurbey’de Kadın Girişimciler Kooperatifine desteklenerek kurdurulan Cafe/restorandan çok etkilendiğimi ifade etmeliyim. Ardından, dolu hasarı nedeniyle düşen fiyatları regüle etmek amacıyla Belediye’mizin zeytin alımı yaptığı köylerden ikisini, Küçük Kumla ve Büyük Kumla’yı ziyaret edip üreticiye yapılan para ödemelerine tanıklık etmekten büyük memnuniyet duydum.
İyi planlanan ve oldukça verimli geçen Bursa ziyaretimiz kapsamında; İl Başkanı İsmet Karaca, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertaslan, 24. Dönem CHP  milletvekili ve  İlhan Demiröz, ilçe başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Meclis üyeleriyle, Kasım ve gençlik kollarının değerli başkan ve yöneticilerine çok teşekkür ederim.
Bu karanlığı dayanışmayla aşacağız, Cumhuriyet’i ilke ve devrimleriyle yeniden inşa edeceğiz.. şeklinde konuştu.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.