Dolar 32,2595
Euro 34,9256
Altın 2.438,70
BİST 10.223,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

CHP Lideri Özgür Özel’den Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e Sert Tepki: “Ya Aklını Başına Alacak Ya Da Biz Getireceğiz”

CHP Lideri Özgür Özel’den Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e Sert Tepki: “Ya Aklını Başına Alacak Ya Da Biz Getireceğiz”
19 Aralık 2023 23:21 | Son Güncellenme: 19 Aralık 2023 23:23
156

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e karşı sert bir tepki gösterdi. Özel, yapılan bir açıklamada, Bakan Güler’e yönelik eleştirilerini sertleştirerek, “Ya aklını başına alacak ya da biz getireceğiz” dedi.

Özgür Özel’den Sert Çıkış: “Atatürk’e Saygısızlık Kabul Edilemez!”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Tuzla Piyade Okulu’nda bazı teğmenlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını yakalarına takmayı reddetmeleri nedeniyle yaşanan olaya tepki gösterdi. Özel, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e seslenerek, yaşanan arbedenin ihraçlarla sonuçlanmasına tepki gösterdi.

Özgür Özel, yaptığı açıklamada, “Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e sesleniyorum: Yaşar Güler ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e karşı saygısızlık yapanlara karşı gereken adımları atmak sizin görevinizdir” ifadelerini kullandı.

Tuzla Piyade Okulu’nda yaşanan olayın ardından gelişen ihraç kararlarına karşı çıkan Özgür Özel, Atatürk’e saygısızlık yapılmasına müsaade etmeyeceklerini ve gereken adımları atmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu açıklama, Türkiye’deki siyasi ve askeri atmosferdeki gelişmelerle ilgili önemli bir gelişmeyi yansıtmaktadır. Yaşanan olayın detayları ve alınacak muhtemel tedbirler, kamuoyu tarafından yakından takip edilmektedir.

Özgür Özel’in bu çıkışı, muhtemel bir siyasi gerilimin işaretçisi olarak değerlendiriliyor. Özel, Bakan Güler’in son dönemdeki politika ve uygulamalarına yönelik memnuniyetsizliğini dile getirerek, hükümetin savunma politikalarına karşı eleştirilerini sertleştirdi.

Özellikle ulusal güvenlik ve savunma konularında yaşanan gelişmelerin ışığında yapılan bu açıklama, siyasi çevreler ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor. İlerleyen günlerde bu konudaki gelişmeler ve diğer siyasi aktörlerin tepkileri, olayın boyutunu belirlemede etkili olacak.

Bu sert tepki, Türkiye’deki güncel siyasi atmosferde önemli bir gelişme olarak dikkat çekiyor. Konu hakkında kamuoyuna daha fazla bilgi verildikçe, detaylar ortaya çıkacaktır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.