Dolar 32,3091
Euro 34,8009
Altın 2.398,21
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 19°C

CHP Lideri Özgür Özel Yarın Bursa’da!

CHP Lideri Özgür Özel Yarın Bursa’da!
28 Şubat 2024 12:24
180

HABERMAX. Bursa, 28 Şubat 2024 – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yarın (29 Şubat 2024) Bursa’ya bir ziyaret gerçekleştirecek. Ziyaret kapsamında Özel, yoğun bir programla Bursalı partililerle ve basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

Program:

  • Sabah 10:00: Bursa Çözüm Toplantısı ve Belediye Başkanları Aday Tanıtımı Toplantısı (Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu)
  • Öğle 13:00: Nilüfer Belediyesi Dr. Ceyhun İrgil Sağlık Müzesi Açılışı
  • Öğleden sonra 15:00: CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı Açılışı
  • Akşam 17:00: CHP Yıldırım İlçe Başkanlığı Açılışı

Özel’in Bursa’daki programı büyük ilgi görmeyi bekliyor. CHP’liler ve Bursalı vatandaşlar, Özel’i karşılamak için parti ilçe başkanlıkları ve açılış törenlerinin yapılacağı alanlarda hazır bulunacak.

Özel’in Bursa ziyaretinin önemi:

  • Bu ziyaret, Özel’in genel başkan seçildikten sonra ilk kez Bursa’ya gelmesi olması bakımından önem taşıyor.
  • Özel, Bursa’da partisinin çözüm önerilerini ve belediye başkan adaylarını tanıtacak.
  • Ziyaret, yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’nin Bursa’daki teşkilatlarını ve adaylarını motive etmesi açısından da önemli.

Bursa’da heyecan dorukta:

CHP Lideri Özgür Özel’in Bursa’ya gelişi, kentte büyük bir heyecan yarattı. CHP’liler ve Bursalı vatandaşlar, Özel’in ziyaretini sabırsızlıkla bekliyor.

Özel’in Bursa ziyaretinin yankıları:

Özel’in Bursa’daki programı, basın tarafından da yakından takip edilecek. Ziyaret sonrası basında geniş yer alması beklenen Özel’in konuşmaları ve programı, Bursa ve Türkiye gündemine damga vuracak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.