Dolar 32,2113
Euro 35,1249
Altın 2.473,51
BİST 10.164,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 24°C

CHP Lideri Özgür Özel: Şehit Ailesinin Kahramanmaraş’taki Evsizlik Durumu Üzücü ve Düşündürücü”

CHP Lideri Özgür Özel: Şehit Ailesinin Kahramanmaraş’taki Evsizlik Durumu Üzücü ve Düşündürücü”
13 Ocak 2024 19:08
134

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş’taki bir şehit ailesinin evsizlik durumuna dikkat çekti. Özel, “Şehidimizin Kahramanmaraş’taki evi… Ev yok, konteyner var, konteyner buz gibi ve mecburen çadırın içini ısıtarak çadıra geçen bir şehit ailesi! Şehit ailesinin içinde bulunduğu durum ortaya çıkınca çadıra bayrak asmaktan utanmışlar, hemen ‘dezenformasyon’ diyorlar. Bu millet bu oyuna artık gelmeyecek” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in paylaşımı, şehit ailelerinin yaşadığı zorlukları ve Kahramanmaraş’taki belirli bir ailenin evsizlik sorununu vurguluyor. Şehit ailesinin soğuk kış şartlarında konteynerde yaşamak zorunda kaldığına dikkat çeken Özel, aynı zamanda bu durumun ortaya çıkmasıyla çadıra bayrak asma utancının yaşandığını belirtiyor.

Özgür Özel’in bu açıklamaları, kamuoyunda şehit ailelerinin yaşadığı zorluklara dikkat çekmeyi ve hükümeti sorumluluk almaya çağırmayı amaçlıyor. Ayrıca, “dezenformasyon” iddialarıyla ilgili olarak da şehit ailesinin durumunun gerçek olduğunu vurguluyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.