Dolar 32,3978
Euro 34,7823
Altın 2.433,24
BİST 10.051,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

CHP İstanbul İl başkanlığından Basına ve kamuoyunun dikkatine.

CHP İstanbul İl başkanlığından Basına ve kamuoyunun dikkatine.
21 Eylül 2020 18:53
673

AHA.Son günlerde bazı yayın organlarında iddia edildiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’da üye sayısının azaldığına ilişkin bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi hakkında kamuoyunda olumsuz algı oluşturmak, örgütlerimizi itibarsızlaştırmak amacıyla yapılan söz konusu açıklamaların ve haberlerin tümü yalandır.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü’nün üye sayısı son 6 yıl boyunca her yıl düzenli olarak artış göstermiş olup hiçbir yıl bir önceki yılın gerisine düşmemiştir. Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’da üye sayısı sadece 2020 yılının ilk 9 ayında 14 bin 872 artmıştır. Bu somut gerçeklik kimi nedenlerle gerçekleşen istifalardan çok daha fazla yeni üye katılımı olduğunu göstermektedir. Örneğin; Kadıköy ilçemizde kimi nedenlerle son 1 yılda sadece 250 üyemiz çeşitli sebeplerden dolayı partimizle ilişiğini kesmek zorunda kalırken; aynı süre zarfında 683 yeni üye aramıza katılmıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi üye sayısını yalnızca niceliksel değil nitelik yönünden de arttırmak amacıyla çalışmalar yürütmektedir. CHP’ye üye olmak demek kişiye ömür boyu taşımak zorunda kalacağı sorumluluklar yükleyeceği için AKP’nin yaptığı gibi kağıt üzerindeki sahte üyelikler, işe alımlarda zorunlu tutulan üyelik ya da Saray ziyareti garantisiyle üyelik gibi siyasi ahlaktan yoksun bir üyelik anlayışının dışında çalışmalar yapmaktadır.
Tüm gücünü halktan ve üyelerinden alan Cumhuriyet Halk Partisi, her koşulda siyasi ahlakı, liyakati, adaleti ve gerçekleri savunmaya devam edecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Örgütü’nde binlerce kişinin istifa ettiğine dair art niyetli bir biçimde ortaya atılan yalan haberlerin maksatlı olduğunu ifade eder ve bu bilgilendirmeyi kamuoyunun takdirine sunarız.

Saygılarımızla.

CHP İstanbul İl Başkanlığı

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.