Dolar 32,2624
Euro 34,7357
Altın 2.409,27
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

CHP İstanbul İl Başkanlığı Görevi Değişti: Dr. Canan Kaftancıoğlu’dan Özgür Çelik’e Bayrak Teslimi

CHP İstanbul İl Başkanlığı Görevi Değişti: Dr. Canan Kaftancıoğlu’dan Özgür Çelik’e Bayrak Teslimi
12 Ekim 2023 09:09 | Son Güncellenme: 12 Ekim 2023 09:11
184

HABERMAX.İstanbul siyaset sahnesinde önemli bir değişiklik yaşandı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanlığı görevi, uzun yıllar bu görevi başarıyla yürüten Dr. Canan Kaftancıoğlu’dan, yeni bir dönemin temsilcisi olarak görülen Özgür Çelik’e devredildi. Görev değişikliği sırasında yaşanan duygusal anlar ve partinin geleceği hakkında yapılan açıklamalar büyük ilgi çekti.

Dr. Canan Kaftancıoğlu, 17 Ocak 2018 tarihinde İstanbul CHP İl Başkanlığı görevini devraldığını hatırlatarak, 5 yıllık bir sürecin ardından bu görevi 11 Ekim 2023 tarihinde Özgür Çelik’e teslim etti. Kaftancıoğlu, görevi devretmeden önce yaptığı açıklamada, partisinin ilerlemesine büyük bir onur ve kararlılıkla hizmet ettiğini belirtti. Ayrıca, Özgür Çelik’in partiyi daha ileriye taşıyacağına dair hiçbir kuşkusu olmadığını ifade etti.

Özgür Çelik ise, yeni görevini devralırken büyük bir sorumluluk taşıdığının farkında olduğunu vurguladı. İstanbul’da CHP’nin başarısını daha da artırma sözü veren Çelik, Kaftancıoğlu’nun başarılı dönemine layık bir şekilde devam edeceğini belirtti. Özellikle İstanbul’da siyasi rekabetin yoğun olduğu bir dönemde, CHP İl Başkanlığı görevi büyük önem taşıyor.

Parti içi değişiklikler genellikle yeni politika ve stratejilerin geliştirilmesine de yol açar. Özgür Çelik’in İstanbul’daki CHP örgütüne ve partiye kattığı vizyon, ilerleyen dönemlerde partinin İstanbul’daki etkinliğini ve başarısını şekillendirebilir.

Görev değişikliği, CHP’nin İstanbul’daki politikalarını ve yerel seçimlere yönelik stratejilerini yakından izleyenler için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. İlerleyen günlerde, yeni İstanbul CHP İl Başkanı Özgür Çelik’in atacağı adımlar ve partiye katacağı katkılar daha iyi anlaşılacaktır.

Bu görev değişikliği, İstanbul’da ve Türkiye’nin siyasi manzarasında dikkatle takip edilen bir gelişme olmaya devam edecektir. İki başkan arasındaki iş birliği ve geçiş süreci, CHP’nin İstanbul’daki geleceği üzerinde büyük etkiye sahip olacaktır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.