Dolar 32,2623
Euro 34,7219
Altın 2.399,06
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Vatandaşın Gündeminde Olanı Konuşuyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Vatandaşın Gündeminde Olanı Konuşuyoruz”
26 Nisan 2024 23:57 | Son Güncellenme: 26 Nisan 2024 23:59
119

HABERMAX. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, parti olarak vatandaşların gündeminde olan konularla ilgilendiklerini ve lüzumsuz tartışmalardan uzak durduklarını belirtti. Özel, yaptığı açıklamada, “Vatandaşın gündeminde olmayan hiçbir gündem ile meşgul değiliz. Lüzumsuz tartışmalarla birilerinin tükenmiş siyasi geleceklerine yeniden umut olmayız. Yoksulluk bizim gündemimiz, işsizlik bizim gündemimiz. Kimsesizlerin kimsesi olmak görevimiz” dedi.

Özel’in bu açıklaması, CHP’nin halkın gerçek ihtiyaçlarına odaklanan bir siyaset anlayışını vurguluyor. Partinin öncelikli gündem maddelerinin yoksulluk, işsizlik ve sosyal adaletsizlik olduğunu belirten Özel, partisinin bu konularla mücadele etmek ve vatandaşların yanında olmak için çaba harcadığını ifade etti.

CHP Genel Başkanı’ndan Yerel Seçim Sonuçlarına İlişkin Değerlendirme: “Bir Zafer Değil, Bir Görevdir”**

CHP Genel Başkanı, yerel seçim sonuçlarını bir zafer olarak değil, verilmiş bir görev olarak gördüklerini belirtti. Yaptığı açıklamada, “Yerel seçim sonuçları bizim için bir zafer değildir. Verilmiş bir görev, milletimizi güzel yarınlara ulaştırmak için fırsattır. İlk genel seçimlerde halkın iktidarını kurup Atatürk’ün partisini birinci parti yapmanın sorumluluğu da üzerimizdedir” dedi.

Genel Başkan’ın bu açıklaması, yerel seçim sonuçlarını sadece bir başarı olarak değil, halka hizmet için bir fırsat olarak gördüklerini vurguluyor. Partinin hedefinin, milletin refahı ve ülkenin geleceği için çalışmak olduğunu belirten Genel Başkan, bu görevi yerine getirmenin sorumluluğunu hissettiklerini ifade etti.

Yerel seçim sonuçlarının ardından parti olarak halkın gösterdiği güvene layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Genel Başkan, Atatürk’ün partisini birinci parti yapmanın sorumluluğunu taşıdıklarını da dile getirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu açıklaması, parti içinde ve kamuoyunda olumlu yankılar uyandırırken, siyasetin temelde halkın çıkarlarına hizmet etmesi gerektiği mesajını bir kez daha hatırlatıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.