Dolar 32,3780
Euro 34,7386
Altın 2.435,18
BİST 10.054,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Acı Ortak, Yas Da Ortak Olmalı”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: “Acı Ortak, Yas Da Ortak Olmalı”
27 Aralık 2023 10:11 | Son Güncellenme: 27 Aralık 2023 10:17
188

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye’nin son yaşadığı acı olaylara dikkat çekerek, 12 vatan evladının şehit düştüğü ve 12 fakir ailenin yangınla yandığı trajediyi hatırlattı. Özel, bu acının tüm ülkeyi sarstığını belirterek, bayrakların yarıya inmesi ve ülkenin acıda ortaklaşması çağrısında bulundu.

Suudi Kralı için ilan edilen milli yasa konusunda ise Özel, eleştirilerini sert bir dille dile getirdi. “Suudi Kralı için milli yas ilan edenler oralı olmadı. Ve onlar iktidar, biz muhalefetiz.” diyen Özel, yasın sadece iktidarın destekçileri için değil, tüm ülke genelinde geçerli olması gerektiğini ifade etti.

CHP lideri, ulusal birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, ülkenin bu zor zamanında birlik olunması gerektiğini vurguladı. Özgür Özel’in açıklamaları, ülke genelindeki siyasi tartışmaları da beraberinde getirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.