Dolar 32,3732
Euro 34,7780
Altın 2.439,60
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Zile’de Çıkarma Yaptı: Büyük Hedefler ve Vizyon Dolu Toplantı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, Zile’de Çıkarma Yaptı: Büyük Hedefler ve Vizyon Dolu Toplantı
29 Aralık 2023 17:48 | Son Güncellenme: 29 Aralık 2023 17:52
216

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan yardımcısı Özgür Karabat, bugün Zile’nin Zile İlçesi’nde önemli bir çıkarmada bulundu. İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir ve beraberindeki CHP heyetiyle birlikte gerçekleştirilen etkinlik, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargin ve partililerin de katılımıyla büyük bir coşku içerisinde geçti.

Toplantının ana teması, 2019 yılında CHP’nin Zile Belediyesi’ni kazanması ve bu başarının 2024 yerel seçimlerinde nasıl bir zaferle taçlandırılacağıydı. CHP Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, yaptığı konuşmada, “2019’da 25 yıl aradan sonra aldığımız belediyeyi, 2024 Mart ayındaki mahalli seçimlerinde büyük bir zaferle çıkacağımızı şimdiden söylemek istiyorum. 2019’da başladığımız hizmet yolculuğunu, Zile halkına daha fazla hizmet sunarak sürdüreceğiz” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat ise Türkiye’nin genel ekonomik tablosuna değindi. Yüksek hayat pahalılığı, ev kira fiyatlarındaki artış ve marketlerdeki zamların dar gelirli aileleri nasıl etkilediğine vurgu yaparak, “2024 yılı farklı bir yıl olacak. 11 büyük şehri kazanacağız ve akabinde 2028’de iktidar olacağız. Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.CHP’li Özgür Karabat’tan Güçlü Çıkış: “Türkiye’yi Kutuplaştırmaya İzin Vermeyeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zile İlçe Başkanı Özgür Karabat, yaptığı güçlü konuşmada Zile Belediyesi’nin kazanılmasının gurur verici olduğunu belirtti. Topluluğa CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in selamlarını ileten Karabat, Zile’nin ardından Turhal ve Fikir ilçelerini de kazanmayı hedeflediklerini açıkladı.

Karabat, Zile ile İstanbul’un sosyal demokrat anlayış açısından birbirinden ayrılamaz olduğunu ifade ederek, Türkiye genelinde sosyal demokrat ideallerin yayılmasını temenni etti. Konuşmasında 11 büyük belediyenin alınmasını ve Türkiye genelindeki ilçe ve belediyelerin çoğaltılmasını dileyen Karabat, “Bu başarı, sadece Zile’ye özgü değil, Türkiye’nin her köşesine yayılmalı” dedi.

Oslo görüşmelerine atıfta bulunarak, siyasi kutuplaşmaya karşı olduklarını vurgulayan Karabat, “Bu toplumu kutuplaştırmaya izin vermeyeceğiz. Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulma amacındayız ve en kısa sürede bu sorunlardan kurtulacağız” şeklinde konuştu.AKP İktidarı: Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlığını Parayla Satmaya ve Pasaportu Değersizleştirmeye Devam Ediyor!

Son dönemde gündemi meşgul eden bir gelişme, AKP iktidarının Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını parayla satmaya ve Türk pasaportunu değersizleştirmeye yönelik politikalarının sürdüğüne dair iddialar. Sosyal medyada yayılan #TürkiyeCumhuriyetiPasaportu başlığı altında yapılan paylaşımlar, vatandaşlık politikalarına karşı artan tepkileri yansıtıyor.Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargin ise ilçede yapılan çalışmalara dikkat çekerek, “Göreve geldiğimizde borçlu bir belediye devraldık. Ancak çalmadık, çaldırmadık. Tüm hemşehrilerimizin emanetine sahip çıkarak, şeffaf ve adaletli bir yönetim anlayışıyla Zile’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirdik. Bu başarıda CHP’nin de büyük rolü var” dedi.

Toplantı, CHP’nin Zile’deki hedefleri, liderlik kadrosunun kararlılığı ve Zile’de yürütülen projelerle ilgili detaylı bir bilgilendirme içeriyordu. CHP, Zile İlçesi’nde 2024 yerel seçimlerinde elde edilen başarıyı daha da pekiştirmeyi ve halka daha fazla hizmet sunmayı hedefliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.