Dolar 32,1864
Euro 35,1343
Altın 2.475,45
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C

CHP Çekmeköy İlçe Örgütün’de Yeniden Doğuş

CHP Çekmeköy İlçe Örgütün’de Yeniden Doğuş
14 Eylül 2023 10:00 | Son Güncellenme: 14 Eylül 2023 10:47
1.550

HABERMAX.Çekmeköy İlçe Ögütün’de büyük bir değişim ve yeniden yapılanma süreci başladı. İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutat’ın liderliğinde atılan adımlarla parti binası ve örgüt içi faaliyetler gözle görülür bir dönüşüm geçiriyor.

Başkan Tanışman Tutan, göreve geldiği ilk günlerden itibaren parti binasının modernizasyonuna büyük önem verdi. İlk icraat olarak eskiyen tabelaları değiştirerek binanın dış görünümünü tazeledi. Ancak sadece dışarıyla sınırlı kalmadı; binanın iç temizliği ve tadilatı için de harekete geçti.

Parti binasının içinde başlatılan hummalı çalışma, adeta bir inşaat projesini andırıyor. Merdiven temizliğinden duvar boyamaya, her alan titizlikle ele alınıyor. Binanın her köşesi pırıl pırıl hale getiriliyor.

Başkan Yardımcısı Haydar Arslan, Başkan Tutat’ın liderliğindeki ekibin büyük bir özveriyle çalıştığını belirterek, “Parti ilçe binamızı göz kamaştırıcı bir şekilde yeniden inşa ediyoruz” dedi. Arslan, Başkan Tutat’ın liderliğindeki ekip ile uyum içinde çalışarak adeta bir seferberlik ilan ettiklerini vurguladı. Özverili çalışmalar sonucunda parti ilçe binasının pırıl pırıl olduğunu ifade eden Arslan, bu başarıda katkı sağlayan sponsorlara teşekkürlerini iletti. Parti üyeleri de binanın yeni haliyle çok memnun olduklarını belirterek Başkan Tutat ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Parti üyeleri, binanın yeni hali karşısında büyük memnuniyetlerini dile getiriyorlar. Binanın tertemiz ve modern bir ortama dönüşmesi, partiye gelen misafirlerin de takdirini kazanıyor.

Parti binasının yeniden doğuşunda katkı sağlayan sponsorlara da teşekkürlerini ileten Başkan Tutan ve ekibi, Çekmeköy İlçe Örgütü daha güçlü ve dinamik bir hale getirme yolunda kararlı adımlarla ilerliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.