Dolar 32,3785
Euro 34,7265
Altın 2.431,24
BİST 10.037,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

CHP ÇEKMEKÖY İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN YILDIRIM, PARTİMİZİ TÜM İNSANLARA EVİ GİBİ HİSSETTİRMEK” İSTİYORUZ

CHP ÇEKMEKÖY İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN YILDIRIM, PARTİMİZİ TÜM İNSANLARA EVİ GİBİ HİSSETTİRMEK” İSTİYORUZ
4 Ağustos 2023 22:29 | Son Güncellenme: 5 Ağustos 2023 01:21
574

HABERMAX.Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi mahalle delege seçimleriyle başlayan kongre süreci sonrası ilçe başkan adayları’da bir bir ortaya çıkmaya başladı. iki adaydan biri olan Erdal Yıldırım’da bugün adaylık açıklamasını yaparak bende bu yarışta varım dedi.

Temmuz ayında delege seçimleri, Ağustos ayında ise ilçe kongereleri başlayacak olan CHP’de Çekmeköy İlçe Başkanlığı için 2 adaydan biri olan. Erdal Yıldırım’da, adaylığını açıkladı. CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda başkan adaylığını açıklayan Yıldırım, kalabalık bir partili grubu da destek verdi.
konuşmasına başlayan Yıldırım “Cumhuriyet Halk Partisi’ne uzun yıllardır emek vermiş bir kardeşiniz olarak, partinin birçok noktasında görev alarak bugünlere kadar gelmiş bulunmaktayım. Yaşadığımız seçimlerde yeri geldi sandık bekledik yeri geldi insanları ikna etmek adına birçok noktada bulunduk. Bugün de Genel Merkezimizin vermiş olduğu takvim çerçevesinde bir yola çıkma kararı aldık. Bu süreçte bizlere destek olan siz değerli parti emekçilerine, ağabeylerime, ablalarıma çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.”YILDIRIM PARTİMİZİ TÜM İNSANLARA EVİ GİBİ HİSSETTİRMEK” İSTİYORUZ

Çekmeköy’de 81 ilden insanın yaşadığını hatırlatarak sözlerini sürdüren Yıldırım, “Bizler de bu noktada bir ideal uğruna Cumhuriyet Halk Partisi’ni Çekmeköy’de bir merkez yapmak adına yola çıkıyoruz. Bunu yapmak için de ciddi öneriler ciddi projelerle yola çıkıyoruz. Bu noktada birçok amacımız birçok projemiz var. Bizler bu partide kendimiz evimizde gibi hissediyoruz ve dışarıdaki tüm insanların bu partide kendilerini evinde gibi hissetmeleri için bu göreve talip oluyoruz.”YILDIRIM GÖREVE GELDİĞİMİZDE İLÇE DANIŞMA TOPLANTILARI YAPACAĞIZ”

Göreve gelmeleri halinde düzenli olarak ilçe danışma toplantıları yapacaklarını söyleyen Yıldırım, “Bizler bu yola çıkarken belli öneriler sunduk. Bunların en başında tüm örgütümüzü burada toplayıcı düzenli ilçe danışma toplantıları yapmayı ana hedefimiz olarak belirliyoruz. Burada herkes gelip bu noktada partisinin düşüncesini kişisel sürecini bizlere anlatacak. Çekmeköy İlçe örgütümüzde katılımcı demokrasiyi sağlamak adına yola çıktık. Bu noktada da hepinizin yanımızda olmasını istiyoruz.” dedi.ÖTEKİLEŞTİRİCİ DEĞİL “BİRLEŞTİRİCİ GÜÇ OLMAK İSTİYORUZ”

Başkan adayı Erdal Yıldırım konuşmasını şöyle tamamladı: “Toplumumuzda yaşayan her kesimin bireylerinin kendilerini özgürce ifade edebileceği sorunlarını paylaşabileceği ve bu sorunlara çözüm olabilecek bir Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı oluşturabilmek adına bu yola çıktık. Kavga ederek değil diyalogla çatışarak değil uzlaştırarak ayrıştırarak değil birleştirerek birlik olarak bu süreçte hepinizi yanımızda görmek istiyoruz. Birleştirici güç olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.