Dolar 32,5094
Euro 34,9413
Altın 2.435,07
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

ÇEKSİAD, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’u ağırladı

ÇEKSİAD, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’u ağırladı
28 Ocak 2023 19:03 | Son Güncellenme: 29 Ocak 2023 17:16
241

HABERMAX. ÇEKSİAD , Başkanı Erdal Albayrak ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt’u misafir etti. Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇEKSİAD )  Başkanı Erdal Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkanı Hasan Basri Kurt ile bir araya geldi. Görüşmede, KOSGEB destek programları ve muhtemel iş birliği olanakları ele alındı.

VİDEO HABER 

ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak’ın yaptıkları çalışmalar hakkında paylaşımda bulunarak KOSGEB’in ÇEKSİAD üyelerine değen birçok projesi olduğunu vurguladı. Albayrak, “Ülkemiz yatırım, üretim, istihdam, ihracat, cari fazlası ile büyüme stratejisinde ilerlerken bize durmak yaraşmaz! Çekmeköy’ün ekonomik gücünü arttıran, yatırım potansiyelini geliştiren, üretim hacmini iyileştiren, ihracat vizyonunu geleceğe taşıyan bir bakışla hareket etmeye devam ediyoruz. ÇEKSİAD Çekmeköy ailemizle hep birlikte gönülden gayret ediyor ve çalışıyoruz. Bu anlamda KOSGEB’in vermiş olduğu teşvik ve destekleri çok değerli buluyoruz. KOBİ’lerimizin teşviklerden etkin bir biçimde faydalanmalarını; üretime, istihdama ve ihracata daha fazla katkıda bulunmalarını arzuluyoruz.” diye konuştu.

KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt ise Türkiye’nin sıçrama yapacak önemli bir eşikte olduğunu ve yeni bir doğuşa gittiğini ifade ederek şunları söyledi: “Türkiye’nin yeni yükselişte temel alanları sanayi, teknoloji ve bilim olarak öne çıkıyor. Ülkemiz seviye atlayacak bir pozisyonda. Tedarik zincirlerinin kırılması ile üretim ve imalatta ivme yakaladık. Bu önümüzdeki yıllarda çarpan etkisi ile katlanarak artacak, katma değerli yüksek ürünlerle güçlenecek. Ekonomisine güç katacak. Burada yarın birçok şirket olacak, genç girişimciler desteklenerek yatırım yapıldığı takdirde güzel sonuçlar alınabileceğini düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde KOSGEB’i, ÇEKSİAD gibi gönüllü teşekküllerle, özel sektörle daha fazla iş birliği içerisinde daha etkin çalıştırmaya gayret edeceğiz.”

Program, konuşmaların ardından sektör kurulu başkanlarının sorularıyla devam etti. Toplantının ardından ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, KOSGEB Başkanı Kurt’a günün anısına plaket takdiminde bulunduktan sonra çekilen aile fotoğrafı ile program son buldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.