Dolar 32,6905
Euro 34,8057
Altın 2.506,32
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

ÇEKMEKÖY”DE SİNAN ÖZEN VE BAHA, ÖZEL ÇOCUKLARLA BULUŞTU

ÇEKMEKÖY”DE SİNAN ÖZEN VE BAHA, ÖZEL ÇOCUKLARLA BULUŞTU
2 Aralık 2022 08:30 | Son Güncellenme: 2 Aralık 2022 08:34
286

HABERMAX.Çekmeköy’de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle özel gereksinimli çocuklar ve aileleri düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Etkinliğe Türk Müziği’nin önemli isimleri Sinan Özen ve Baha’da katıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde Çekmeköy Belediyesi Engelsiz Yaşm Merkezi’nde düzenlenen “Dünya Engelliler Günü” etkinliğinde yüzlerce özel gereksinimli çocuk ve aileleri bir araya gelip doyasıya eğlendi. Etkinliğe Türk Müziği’nin önemli isimleri Sinan Özen ve Baha’da katıldı.

Çocukların ve Ailelerinin mutluluklarının görülmeye değere olduğu etkinlikte; yüz boyama, oyunlar, palyaçolar, sürpriz hediyeler, patlamış mısır, pamuk şeker, geleneksel Osmanlı macunu gibi ikramlar ve eğlenceli etkinlikler yer aldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ” Biz Çekmeköy’de çok ciddi hizmetler yaptık. Ama bu hizmetin, bu yaptığımız engelsiz yaşam merkezi çalışmasının gönlümdeki yeri çok apayrı bir yerde. Bütün hizmetler bir tarafa burası bir tarafa. O kadar memnunuz, o kadar mutluyuz.” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, engelsiz yaşam merkezi ahşap atölyesinde eğitim gören çocukların hazırladıkları hediyeleri Sinan Özen ve Baha’ya takdim etti. Sanatçılar programda çocuklarla hatıra fotoğrafları çekip, eğlenceli şarkılara eşlik ettiler.

“Başkanımıza teşekkür ederiz”

Etkinliğe çocuğuyla katılan vatandaş Nesrin Meydancı, “Böyle bir etkinlik için öncelikle belediye başkanımıza teşekkür ederiz. Biz buradan zaten eğitim alıyoruz, kızım tedavisinde ileriye gitti. Hem güler yüzlü kadrosuyla ve herkesten memnun olmamızla birlikte herkese teşekkür ediyorum.” dedi

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.