Dolar 32,5078
Euro 34,8942
Altın 2.440,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C

Çekmeköy’de Öğretmenlere ‘Öğrenme Güçlüğü’ Konulu Seminer Verildi

Çekmeköy’de Öğretmenlere ‘Öğrenme Güçlüğü’ Konulu Seminer Verildi
24 Şubat 2022 16:44
274

HABERMAX.Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) tarafından ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik ‘Öğrenme Güçlüğü’ konulu seminer verildi.

Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak, SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan, konuşmacılar Dr. Ufuk Özkubat ve Öğr. Gör. Tuna Şahsuvaroğlu ile öğretmenler katıldı.

Çekmeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Bayrak programda yaptığı açılış konuşmasında SODİMER’e ve seminere katılan eğitimcilere teşekkür etti. Konuşmasında İlçe MEM Bayrak, Kaymakamı Resul Çelik’e eğitim ile iç içe olduğu ve çalışmaları yakından takip ettiği için ayrıca teşekkür ettiğini söyledi.

Programda konuşma gerçekleştiren Kaymakam Resul Çelik, Çekmeköy’ün eğitim çalışmaları, yeni açılacak olan ve yapımı planlanan okullar hakkında bilgilendirici bir konuşma gerçekleştirdi. Salondaki tüm eğitimcilere kıymetli öğrencilerinin geleceğe daha iyi hazırlanması ve Türkiye’yi muasır medeniyetlerin üstüne çıkarmak için fedakarca çalıştığını yakinen bildiğini söyleyen Kaymakam Çelik, gerçekleşen programın bu anlamda çok önemli olduğunun altını çizdi.

Kaymakam Çelik, dikkat eksikliği olan, öğrenme güçlüğü çeken çocukların tespiti, onların bu dezavantajlı durumdan çıkmaları için öğrenme güçlüğünü iyi anlayıp odaklanan tüm eğitimcilere minnettar olduğunu söyledi.

SODİMER Başkanı Prof. Dr. Levent Eraslan programda yaptığı konuşmada hiçbir karşılık almadan tamamen gönüllülük esasına göre bu seminerleri verdiklerini söyleyerek, tüm eğitimcilerin bu bilgileri dikkatle dinlemesini rica etti.

Daha sonra konuşmacı Dr. Ufuk Özkubat ve öğretim görevlisi Tuna Şahsuvaroğlu sunumunu gerçekleştirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.