Dolar 32,2801
Euro 34,7730
Altın 2.398,61
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

Çekmeköy’de 23 Nisan Coşkusu Doruğa Çıkıyor

Çekmeköy’de 23 Nisan Coşkusu Doruğa Çıkıyor
23 Nisan 2024 10:03 | Son Güncellenme: 23 Nisan 2024 10:06
133

HABERMAX. Çekmeköy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Orhan Çerkez liderliğinde, bölge sakinlerine unutulmaz bir gün yaşatmak için bir dizi etkinlik planlandı.

Çekmeköy’de 23 Nisan Coşkuyla Kutlanacak!

Bugün saat 13.00’te başlayacak olan etkinlikler, ulusal egemenlik ve çocuk bayramı kutlamalarıyla başlayacak. Renkli gösteriler ve coşkulu kutlamalarla dolu olan bu etkinlikler, akşama kadar devam edecek bir konsere dönüşecek.

Çocuklar için özel olarak düzenlenen etkinlikler yarın saat 13.00’te başlayacak ve gün boyunca devam edecek. Ayrıca, saat 18.30’da başlayacak olan Aydilge konseri de katılımcılara unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

Çekmeköy Belediyesi yetkilileri, tüm bölge sakinlerini bu coşkulu etkinliklere katılmaya ve 23 Nisan’ı birlikte kutlamaya davet ediyor.

Etkinlikler hakkında daha fazla bilgi almak için Çekmeköy Belediyesi’ne başvurabilirsiniz.

Çekmeköy Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu etkinliklerle kutlamaya hazır. Belediye Başkanı Orhan Çerkez liderliğinde hazırlanan programda, her yaştan katılımcıya hitap edecek birbirinden güzel aktiviteler yer alıyor.

Bugün:

  • 13:00: Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları
  • Gün boyu: Renkli gösteriler ve coşkulu kutlamalar
  • Akşam: Konser

Yarın:

  • 13:00: Çocuklara özel etkinlikler
  • Gün boyu: Eğlence ve oyunlar
  • 18:30: Aydilge konseri

Tüm Çekmeköy sakinleri bu coşkulu etkinliklere davetli!

Etkinlikler hakkında daha fazla bilgi için:

  • Çekmeköy Belediyesi’ne başvurabilirsiniz.

Unutmayın: 23 Nisan, ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın bayramıdır. Bu anlamlı günü birlikte kutlayalım!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.