Dolar 32,3975
Euro 34,5628
Altın 2.381,18
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

“Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce’ye Taziye Ziyaretinde Bulundu”

“Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, MHP İlçe Başkanı Tahsin İnce’ye Taziye Ziyaretinde Bulundu”
4 Eylül 2023 22:32
170

HABERMAX.Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, geçtiğimiz günlerde vefat eden Milliyetçi Hareket Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce’nin babası Özbil Arif İnce için taziye ziyaretinde bulundu. Kaymakam Çelik, taziye ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.

Tahsin İnce’nin babası Özbil Arif İnce’nin vefatı, Çekmeköy ilçesinde geniş bir çevrede büyük üzüntü yarattı. İlçenin önde gelen isimlerinden biri olan Tahsin İnce’nin babası, yakınları ve sevenleri tarafından büyük bir sevgi ve saygıyla anıldı.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, bu acı kayıp sonrasında Tahsin İnce’yi ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletti. Kaymakam Çelik, İnce ailesine destek olmak ve başsağlığı dileklerini iletmek amacıyla gerçekleştirdiği ziyarette duygusal bir ortamda bulundu.

Tahsin İnce, ziyaretten duyduğu teşekkürü dile getirerek, babasının kaybının ailesi için büyük bir acı olduğunu ifade etti. İlçe başkanı, Kaymakam Çelik’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, birlikte yaşanan bu zor zamanlarda gösterdiği destekten dolayı duygusal bir şekilde minnettarlığını dile getirdi.

Özbil Arif İnce’nin vefatı, Çekmeköy ilçesindeki siyasi ve sosyal çevrelerin bir araya gelerek dayanışma gösterdiği bir döneme işaret ediyor. Bu tür ziyaretler, toplumun bir arada olduğu ve birlikte acıları paylaştığı önemli anlar olarak hatırlanıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.