Dolar 32,5265
Euro 34,9185
Altın 2.432,55
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

“Çekmeköy CHP İlçe Örgütünün Yeni Başkan Yardımcısı Menduf Sağdıç İş Dünyası ve Topluma Yönelik Hedeflerini Belirledi”

“Çekmeköy CHP İlçe Örgütünün Yeni Başkan Yardımcısı Menduf Sağdıç İş Dünyası ve Topluma Yönelik Hedeflerini Belirledi”
10 Eylül 2023 15:48 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2023 21:55
410

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe örgütü, son olağan kongresinde yeni bir döneme adım attı. Bu önemli kongre sonucunda iş dünyasının tanınmış ismi Menduf Sağdıç, İş Dünyası ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Sağdıç, bu göreve geldikten hemen sonra çalışmalara başladı ve partinin önümüzdeki dönemini açıkladı.

Menduf Sağdıç’ın Seçilmesi partide olumlu hava estirdi.

Menduf Sağdıç, iş dünyasındaki başarılı kariyeri ve toplum içindeki etkisi ile bilinen bir isimdir. Kendisi, Çekmeköy CHP ilçe teşkilatının olağan kongresinden sonra İlçe Yönetiminin de İş Dünyası ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı . Sağdıç’ın seçilmesi, parti içinde büyük bir heyecan ve umut yarattı.

Sağdıç’ın Hedefleri

Menduf Sağdıç, yeni görevine başladıktan sonra hedeflerini açıkladı. İlk olarak, Çekmeköy ilçesindeki CHP’nin iş dünyası ve meslek kuruluşlarıyla daha yakın bir işbirliği içinde olmasını sağlamak istediğini belirtti. Bu işbirliği sayesinde, yerel ekonominin ve iş dünyasının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Ayrıca, Sağdıç, CHP’nin ilçe teşkilatının daha fazla insana ulaşmasını ve partiye katılımı artırmayı hedefliyor. Toplumun farklı kesimlerine açık olacak ve onların ihtiyaçlarına duyarlı projeler geliştirmeyi planlıyor.

Sağdıç’ın hedeflerinden bir diğeri, partinin yerel yönetim seviyesinde etkin bir şekilde çalışmasını sağlamak ve Çekmeköy ilçesinin sakinlerine daha iyi hizmet sunmak. Bu doğrultuda, yerel sorunlara çözüm bulma ve mahallelerin gelişimine katkı sağlama amacını taşıyor.

Sonuç olarak

Menduf Sağdıç’ın Çekmeköy CHP ilçe teşkilatının İş Dünyası ve Meslek Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak göreve başlaması, parti için heyecan verici bir dönemin başlangıcı olarak kabul ediliyor. Sağdıç’ın iş dünyasındaki hedefi ve toplumsal etkisi, Çekmeköy CHP’nin daha güçlü bir şekilde ilerlemesine katkı sağlayabilir ve yerel toplumun daha iyi temsil edilmesine yardımcı olabilir. Partinin geleceği için umut verici bir başlangıç olarak görülen bu görev, Çekmeköy ilçesinin daha iyi bir geleceğe doğru ilerlemesine katkıda bulunabilir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.