Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Çekmeköy Belediye Meclisi’nde Filistin’e Destek: Alagöz’ün Eylemi Alkışlarla Karşılandı!

Çekmeköy Belediye Meclisi’nde Filistin’e Destek: Alagöz’ün Eylemi Alkışlarla Karşılandı!
6 Haziran 2024 22:09
201

HABERMAX. Çekmeköy Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı, CHP Grup Başkanvekili Gülali Alagöz’ün anlamlı eylemiyle damga vurdu. Alagöz, meclis kürsüsüne Filistin bayrağı asarak ve boynuna kefiye takarak Filistin’e destek mesajı verdi. Bu eylem, meclis üyeleri ve katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı.

Mecliste Birlik ve Beraberlik Mesajı
Haziran ayı meclisinin ikinci oturumunda gerçekleştirilen bu eylem, meclisteki siyasi partilerin birlik ve beraberlik içerisinde hareket edebileceğini gösterdi. CHP Grup Başkanvekili Gülali Alagöz, Kurban Bayramı öncesinde akan kanın durmasını dile getirerek, meclis kürsüsüne Filistin bayrağı astı ve boynuna kefiye taktı. Ayrıca, AK Parti ve MHP’li meclis başkan vekillerini de kürsüye davet etti. Bu çağrı, meclis üyeleri ve katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı.

Ne Amerika Ne Rusya, Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye”
Konuşmasında zulme karşı durmanın önemine değinen Alagöz, “Kurban Bayramı öncesinde dileğimiz akan kanın bir an önce durmasıdır. Bizler de hep birlikte bu kürsüden emperyalizme karşı çıkan tüm dostlarımızla birlikte ‘Ne Amerika Ne Rusya, Tam Bağımsız Türkiye’ diyoruz” dedi. Alagöz, AK Parti ve MHP grup başkanvekillerini de zulme karşı durmak için kürsüye davet etti.

AK Parti ve MHP’den Destek
AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Sırmacı, Gülali Alagöz’ün eylemine destek vererek, “Gülali Bey’e göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Dünyanın neresinde olursa olsun bir mezalim varsa bunu en yüksek perdeden dile getirmek hepimizin görevi. Filistin’de İsrail’in yapmış olduğu vahşete karşı edilecek her kelamın, söylenecek her sözün çok önemli ve değerli olduğunu düşünüyoruz. Bu minvalde grup başkanvekilimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çekmeköy Belediyesi Meclisinde Anlamlı Eylem: Filistin İçin Birlik Mesaj

MHP grubu adına konuşan Cenap Yağmur ise, “Filistin davası hepimizin davası. İnşallah bayramdan önce bu kan durur” diyerek Filistin’e olan desteğini ifade etti.

Toplantının Önemi
Çekmeköy Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısının ikinci oturumu, sadece gündem maddelerinin görüşülmesiyle sınırlı kalmadı. Gülali Alagöz’ün gerçekleştirdiği eylem, meclisin insani değerler ve uluslararası adalet konularında da duyarlı olduğunu gösterdi. Mecliste sergilenen bu birlik ve beraberlik mesajı, kamuoyunda büyük takdir topladı.

Sonuç
Çekmeköy Belediyesi meclisinde gerçekleşen bu anlamlı eylem, meclis üyelerinin ortak değerler ve insani hassasiyetler etrafında birleşebileceğini ortaya koydu. Gülali Alagöz’ün Filistin’e destek mesajı, siyasi farklılıkların ötesine geçilerek, insanlık adına ortak bir duruş sergilenebileceğini gösterdi. Bu eylem, meclis çalışmalarının verimli ve yapıcı geçmesine katkı sağlarken, kamuoyunda da olumlu bir etki yarattı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.