Dolar 33,9762
Euro 37,6709
Altın 2.725,36
BİST 9.771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Paz 28°C
Pts 28°C
Sal 29°C
Çar 29°C

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’den Gençlere Büyük Müjde

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’den Gençlere Büyük Müjde
25 Temmuz 2024 09:59
244

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, seçim öncesi verdiği vaatleri bir bir yerine getirerek dikkat çekmeye devam ediyor. Dört aylık görev süresi boyunca ilçede hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çerkez, gençlere yönelik yeni bir projeyi daha başlattı.

Başkan Çerkez, seçim vaatleri arasında yer alan LGS ve YKS’ye hazırlık kursları ve test atölyelerinin Eylül ayı itibariyle faaliyete geçeceğini duyurdu. “Beraber üretip beraber bu ilçeyi kalkındırmak için çalışacağız,” diyen Çerkez, gençlere seslenerek şu açıklamalarda bulundu:

“Değerli komşularım, sevgili gençler; Çekmeköy’de bir projenin daha startını veriyoruz. Yaşadığımız, nefes aldığımız her an hepimiz için bir sınav. Önemli olan bu sınavda ayakta kalıp memleketimize, milletimize faydalı projeler üretmek. Çekmeköy’de yaptığımız bu hizmetleri gençliğe bırakacağız. Geleceğin umudu, bizlerin geleceği, ışıklı çiçekleri sizler olacaksınız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Bütün ümidim gençliktedir…’ Çekmeköy’ün gençliği var, heyecanı var, Çerkez Başkanı var. Kendinize güvenin, bana inanın. Her zaman yanınızda, yakınınızdayım gençler. Sizleri seviyorum.”

Başkan Çerkez’in bu açıklamaları, Çekmeköy halkı ve özellikle gençler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı. Eğitim ve gençlik projelerine verdiği önemle dikkat çeken Çerkez, Çekmeköy’ün geleceğini inşa etme yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.