Dolar 32,7682
Euro 35,0901
Altın 2.459,44
BİST 10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Açık
İstanbul
31°C
Açık
Pts 30°C
Sal 30°C
Çar 29°C
Per 30°C

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Halkla Buluşmalarını Sürdürüyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Halkla Buluşmalarını Sürdürüyor
22 Mayıs 2024 23:44 | Son Güncellenme: 22 Mayıs 2024 23:46
131

HABERMAX. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, mahallelerde düzenlediği halk buluşmalarıyla vatandaşlarla doğrudan temas kurmaya devam ediyor. “HALK GÜNÜ DEĞİL, HALKIN GÜNÜ” sloganıyla yola çıkan Başkan Çerkez ve ekibi, ilçenin 21 farklı mahallesinde komşularıyla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Halkın Taleplerini Dinliyor

Herkesin katılımına açık olan bu buluşmalarda, Çekmeköy Belediyesi başkan yardımcıları, müdürleri, muhtarları ve değerli komşular, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini masaya yatırıyor. Vatandaşların günlük hayatta karşılaştığı sorunlarla ilgili doğrudan görüş alışverişi yapma fırsatı bulduğu bu etkinlikler, katılımcı bir yönetim anlayışının en güzel örneklerinden birini oluşturuyor.

Başkan Çerkez’in liderliğindeki bu buluşmaların amacı, ilçenin her kesiminden gelen sesleri duymak ve bu doğrultuda hareket etmek. Halkın nabzını tutmak ve talepleri doğrultusunda hareket etmek, Çekmeköy’ün daha yaşanabilir bir ilçe olması için atılan adımların temelini oluşturuyor.

Tüm komşular, 23 Mayıs Perşembe günü saat 19:00’da Alemdağ Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek buluşmaya davet ediliyor. Bu etkinliklerin, Çekmeköy’ün geleceği için önemli bir adım olduğu ve katılımcı bir yönetim anlayışının simgesi olduğu belirtiliyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, halkla buluşmalarında gösterdiği duyarlılık ve vatandaşların taleplerine verdiği değerle, ilçenin daha da gelişmesi ve ilerlemesi için kararlılıkla çalışmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.