Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

“Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, İlçedeki Cemevlerini Ziyaret Ederek Hasbihal Etti”

“Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, İlçedeki Cemevlerini Ziyaret Ederek Hasbihal Etti”
10 Aralık 2023 10:45
288

HABERMAX.Çekmeköy Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Orhan Çerkez, ilçede bulunan Cemevlerini ziyaret ederek toplumla buluştu. Ziyaretler sırasında Çerkez, “Cem Evi bizim, Cami de bizim. Bu ülkede yıllarca kardeş gibi yaşayan bir toplumuz, öyle de devam edecek. Aramızı hiç kimse bozmayacak” dedi. Çerkez’in Çekmeköy Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Tokat Erbaa Keçeci Baba Cemevi’ne yaptığı ziyaretler, yöneticiler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Çerkez’in Cemevleri ziyaretleri sırasında, Çekmeköy Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ve Tokat Erbaa Keçeci Baba Cemevi yöneticileriyle yapılan görüşmelerde, toplumsal birlik ve beraberliğe vurgu yapılırken, Çerkez’in bu ziyaretleri ilçe yöneticileri tarafından olumlu bir şekilde değerlendirildi. Aday adayının bu tür ziyaretlerle farklı toplum kesimleriyle diyalog kurması, seçim sürecindeki toplumsal birlik mesajını güçlendirdi.

“Orhan Çerkez, Çekmeköy’deki Yeni Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’ni ve Tokat Erbaa Keçeci Baba Cemevi’ni Ziyaret Etti”

CHP’den Çekmeköy Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Orhan Çerkez, bugün Çekmeköy’deki yeni binasına taşınan Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Cemevi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında Çerkez, Vakıf Başkanı Mehmet Yıldız’a ve cemevi çalışanlarına teşekkür etti. Aynı gün içinde Tokat Erbaa Keçeci Köyü Derneği ve Keçeci Baba Cemevi’ni de ziyaret eden Çerkez, Dernek Başkanı Duran Gözgöz ve yönetim kurulu üyelerine samimi sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

Çerkez’in bu ziyaretleri, Çekmeköy’deki kültürel ve dini merkezlerle kurulan diyalogları güçlendirmeyi ve toplumsal birliği vurgulamayı hedefleyen bir yaklaşımı yansıtıyor. Aday adayının bu ziyaretleriyle çeşitli toplum kesimleriyle olan iletişimini güçlendirdiği ve seçmenlerle daha yakın bir temas kurma amacında olduğu belirtiliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.