Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

BÜYÜKŞEHİR’İN GIDA YARDIMI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN GIDA YARDIMI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
11 Nisan 2020 14:56 | Son Güncellenme: 11 Nisan 2020 14:59
480

AHA.Antalya Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgını nedeniyle Cam Piramit’te faaliyete geçirdiği bağış kabul merkezinde hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırılıyor. Antalya’nın dört bir yanında sosyal güvencesi olmayan ve işsiz kalan ihtiyaç sahibi aileler Başkan Muhittin Böcek’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Ekipler taleplere en kısa sürede cevap veriyor

Ekipler taleplere en kısa sürede cevap veriyor

Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını sonrası işini kaybeden vatandaşların ve sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi ailelerin zor günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Cam Piramit’te oluşturulan Bağış Kabul Merkezinde vatandaşa ulaştırılacak gıda kolileri hazırlanıyor.
444 94 20 VE COVİD-19 LİNKTEN BAŞVURUN
Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ABİM’in 444 94 20 telefonu ve www.antalya.bel.tr adresi üzerinde oluşturulan Covid-19 yardım linki üzerinden başvuran vatandaşların gerekli kriterleri taşıması halinde gıda yardımlarını evlerine kadar ulaştırıyor.
YARDIMLAR VATANDAŞLARA ULAŞTIRILIYOR
Her gün ihtiyaç sahiplerine can suyu olmak için Antalya’nın dört bir tarafına dağılan ekipler, Kepez Gazi Mahallesi’nden gelen talepler üzerine gıda paketlerini vatandaşlara ulaştırdı. İşsiz kaldığını ve 3 kişilik ailesiyle kirada oturduğunu ifade eden Vedat Dişpınar, gıda yardımı için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Dişpınar, “Dar günümüzde yanımızda oldukları ve yardım elini uzattıkları için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. 3 kişilik bir aileyim çatı katında kiracı olarak yaşıyorum. Telefonla Büyükşehir Belediyesini aradım, ihtiyacım olduğunu söyledim hemen geldiler. Muhittin Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

YARDIM TALEBİNE ANINDA CEVAP
Koronavirüs salgınından dolayı işsiz kaldığını ve zor zamanlar geçirdiklerini dile getiren Sultan Kanat da yardım talebine Büyükşehir Belediyesi’nin anında cevap verdiğini söyledi. Kanat, “13 yıldır eşimden ayrıyım. 16 yaşındaki oğlumla birlikte yaşıyorum. Haftanın 3-4 günü halı yıkamacıda çalışıyordum. Bu hastalık yüzünden halıcılar kapandı işsiz kaldım. Büyükşehir Belediyesi’ni aradım işsiz kaldığımı ifade ederek yardım talep ettim. Hemen iki gün içinde döndüler. Başkanımız Muhittin Böcek bizim için elinden geleni yapıyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

ALLAH RAZI OLSUN
Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı talep üzerine gıda paketini yardımı yapılan Dürdane Cankılıç ise şunları söyledi, “ Eşimden ayrıyım. 5 kişilik bir ailem var. Sağ olsunlar talebimize anında dönüş yaptılar. Astım hastasıyım. Başkanımıza teşekkür ediyorum Allah razı olsun” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.