Dolar 32,3357
Euro 34,8475
Altın 2.389,71
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz Muhtarlara buluştu

Burdur Belediye Başkanı Ercengiz Muhtarlara buluştu
25 Haziran 2021 00:57 | Son Güncellenme: 25 Haziran 2021 01:12
232

AHA.Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Mahalle Muhtarı ve Merkeze bağlı köy muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.
Serenler Otelde düzenlenen yemeğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP İl Başkanı İzzet Akbulut, İYİ Parti İl Başkanı Faruk Erkan, CHP Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, CHP Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa AKTAŞ, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Ercengiz “ İl Başkanlarım konuşlarını yaparken Meydan Projesinden çok heyecanlandıklarını dile getirdiler. İnanın 7-8 aydır yeni bir kent meydanı konusun da çaba sarf ediyoruz. Arkadaşlarımız emek sarf ediyor. 1973 yılından beri kullanılan Burdur Kent Meydanını bir yenisiyle değiştirmek 2023 vizyonuna yakışan Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına yakışan yeni bir kent meydanını kazandırmak üzere gece gündüz demeden titizlikle çalıştık. 3 tane proje ortaya çıkardık. İnşallah önümüzdeki günlerde bunu Burdur halkımıza sunacağız. Sosyal medya hesaplarımızdan da yayınlayarak Burdur halkının referandum sonucuyla Burdur halkımıza kazandıracağız. Şöyle 7 yıl geriye baktığımızda bu kentin temel alt yapı sorunlarını çözmek için çaba sarf ettik. Sizlerden ricam vatandaşımızın sıkıntılarını ve dertlerini çözülebilir olanlarını sizlerin çözmesi, bizlerin yapması gerekenleri de bizlere iletmeniz ve biz de gücümüz yettiği ölçüde bu sorunları giderip vatandaşımıza yaşanabilir bir kent yaratmak gayretimiz ve bütün hedefimiz budur. Bu akşam sizlerle birlikte olduğumuz için gerçekten çok mutluyum. Hem dertleşiyoruz hem de Burdur’un ihtiyaçlarını birlikte değerlendiriyoruz. Bugün geldiğimiz noktada Burdur’un temel sorunlarını da sessiz sedasız hallediyoruz. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.