Dolar 32,2820
Euro 34,5734
Altın 2.413,10
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Bolu Belediyesi 10 bin kişilik aşure dağıtacak

Bolu Belediyesi 10 bin kişilik aşure dağıtacak
27 Ağustos 2020 18:31
2.433

AHA.Bolu Belediyesi tarafından muharrem ayı dolayısıyla 10 bin kişilik aşure dağıtılacak. Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, “Bizim kendi tespit ettiğimiz, her gün sıcak yemek ulaştırdığımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine ve tüm devlet kurumlarımıza hijyenik bir şekilde ulaştıracağız.” dedi.


Mübarek Muharrem ayı dolayısıyla Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı aşevi aşçıları tarafından 10 bin kişilik aşure hazırlandı.

COVİD-19 nedeniyle bu yıl sokakta dağıtım yapılmayacak

Bu yıl pandemi nedeniyle meydanlarda dağıtılamayacak olan aşureler, yarından itibaren resmi kurumlara ve aşevinden sıcak yemek hizmeti alan evlere dağıtılacak.


Özdemir: “Evlere ve kurumlara hijyenik bir şekilde ulaştıracağız”

Bolu Belediye Başkanlığı Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’de aşevindeki hummalı çalışmaları yerinde denetledi. Öğleden sonra aşevine gelen ve yapılan hazırlıklar hakkında bilgiler alan Özdemir, burada yaptığı açıklamada, “Dinimiz o kadar güzel bir din ki, yine paylaşmanın en güzel günlerinden bir tanesini daha yaşıyoruz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müzde geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda aşurelerimizi hazırladık. Arkadaşlarımız Türk bayrağı ve Bolu’yu seviyorum süslemeli 10 bin kişilik çok güzel bir aşure hazırlamışlar. Önceden caddede kurduğumuz stantlarda dağıtım yapıyorduk. Ancak bu yıl yaşadığımız pandemi nedeniyle bu şekilde dağıtamayacağız. Bizim kendi tespit ettiğimiz, her gün sıcak yemek ulaştırdığımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine ve tüm devlet kurumlarımıza hijyenik bir şekilde ulaştıracağız. Ben tüm halkımızın muharrem ayını kutluyorum.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.