Dolar 32,2671
Euro 34,6561
Altın 2.407,78
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

“Bollywood Yıldızları Çekerek İlçesinde Kültür Şölenine Katılıyor!”

“Bollywood Yıldızları Çekerek İlçesinde Kültür Şölenine Katılıyor!”
7 Ekim 2023 22:25 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2023 22:29
189

HABERMAX.Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır’ın öncülüğünde, Türkiye ile Hindistan kültürlerinin buluşacağı büyük bir etkinlik için geri sayım başladı. Bollywood yıldızlarının Çekerek ilçesini ziyaret edeceği bu muhteşem kültür gezisi, yerel halkın ve turistlerin unutamayacakları bir deneyim yaşamalarına imkan tanıyacak.

Bu özel etkinlik, Lavanta Adası, Millet Bahçesi, Bilim Merkezi ve Rafting Parkuru gibi Çekerek’in en çarpıcı ve doğal güzelliklerini keşfetmek için benzersiz bir fırsat sunuyor. Gezi kapsamında düzenlenecek etkinlikler, 8 Ekim Pazar günü saat 11.30 ile 16.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Ancak etkinlik sadece doğa güzelliklerini keşfetmekle sınırlı kalmayacak. Bollywood yıldızları, hemşehrileriyle tanışacak ve unutulmaz anılar biriktirecekler. Etkinliğe tüm Çekerek halkı ve yakın bölgelerden gelen misafirler davetlidir.

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır, bu etkinliğin amacını şu sözlerle açıkladı: “Çekerek’i Hindistan ve Türkiye’nin kültürel zenginlikleriyle buluşturarak hem ilçemizin hem de ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bollywood yıldızları, bu etkinliği daha da özel kılacaklar.”

Bu etkinlik, Çekerek’in kültürel ve turistik açıdan tanıtılmasına büyük bir katkı sağlayacak gibi görünüyor. Bollywood yıldızlarının katılımıyla, Çekerek ilçesinin uluslararası arenada daha fazla tanınması hedefleniyor. Bu fırsatı kaçırmayın, 8 Ekim Pazar günü saat 11.30’da Millet Bahçesi’nde buluşalım ve bu unutulmaz etkinliğin tadını çıkaralım!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.