Dolar 32,3216
Euro 34,6744
Altın 2.409,17
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Bölgenin sevilen Eğitimci iş ve siyaset insanı Sabri Şenel’in en mutlu günü

Bölgenin sevilen Eğitimci iş ve siyaset insanı Sabri Şenel’in en mutlu günü
6 Eylül 2020 18:56 | Son Güncellenme: 30 Aralık 2021 16:37
1.924

HABERMAX.Ülkücü Hareketin önemli şahsiyetlerinden Göksu Sürücü Kursu ile Ümraniye Sınav Anadolu Liseleri Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Şenel’in oğlu Buğra Şenel ile Ülkü Coşkun, bir ömür mutluluk için ‘evet’ diyerek birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.
Sevil-Sabri Şenel çiftinin oğlu Buğra Şenel, Yurdagül-İlhan Coşkun çiftinin kızı Ülkü Coşkun bugün düzenlenen nikah ile dünya evine girdi.

Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayındaki nikah merasimine Şenel ve Coşkun ailelerinin yanı sıra siyaset ve iş dünyasının tanıdık simaları ile aile yakınları katıldı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Kenan Aydın, İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı ve Ümraniye eski İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin’in şahitliğini yaptığı nikahı Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir kıydı.

Özdemir, yaptığı konuşmada Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın çifte mutluluklar dilediği mesajı ileterek ardından evlilik cüzdanını Ülkü Coşkun‘a teslim etti.

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm sevenlerine teşekkür etti.

ŞENEL VE COŞKUN AİLELERİNİ TEBRİK EDİYORUZ

Bizde habermax.net ve www.ensonhaber34.com ailesi olarak İmtiyaz Sahibi Cansu Acar adına Şenel ailesinin bu mutlu gününde tebrik ediyor hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 

Haber-Kerim Öztürk 

Ümraniye Gundemi

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.