Dolar 32,5553
Euro 34,9632
Altın 2.457,65
BİST 9.881,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ben İbrahim Tatlıses’e aşıktım,

Ben İbrahim Tatlıses’e aşıktım,
28 Şubat 2019 18:17
593

AHA.2.Sayfa programına oyuncu Deniz Akbulut konuk oldu. Bir dönem İbrahim Tatlıses’le aynı filmde rol alan Akbulut, ‘İtiraf ediyorum İbrahim Tatlıses’e aşıktım ama bunu kendisine hiç söylemedim’ dedi.'Ä°brahim Tatlıses'e aşıktım, onu öldürebilirlerdi'

2.Sayfa programına oyuncu Deniz Akbulut konuk oldu. Tatlıses’e aşkını itiraf eden Akbulut çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Deniz Akbulut’un açıklamalarından satır başları;

Bursa’da kalıyoruz. Sezen Aksu, MFÖ, Sibel Can ve ben varım. Herkesin kendine ait odası var. Bir gün sabah 11.00 gibi telefonum çaldı. İbrahim Tatlıses’ti arayan… Kendi kendime ‘Allah Allah sabahın bu vaktinde beni neden arıyor’ dedim. Yardımcım dedi ki ‘sizi odasına çağırıyor, gidebilir misiniz?’ sonra gitmeye karar verdim.

 

Alt kattaydı onun odası, tam kapıyı çalacağım sırada kapı açıldı. Sibel Can çıktı içeriden o zaman oryantaldi kendisi. Ben odaya girdim. Yatağın kenarına oturdum, ‘Buyurun İbrahim Bey’ dedim. ‘Ben senden çok hoşlanıyorum’ dedi ve beni yatağa doğru itti. Şaşırdım, heyecanlandım, panik oldum.

Ben titremeye başladım, genç bir kadınım. Kendimi bırakabilirdim kollarına… Şöyle bir yüzünü elledim, ‘İbrahim Bey sakallarınız çıkmış!’ dedim. ‘Hemen aldırayım’ diye karşılık verdi.

Hemen adamlarına söyledi, ’gidin bana tıraş bıçağı alın, tıraş olacağım.’ Ben de ‘İbrahim Bey ben odama çıkayım. Hemen geliyorum, ufak bir işim var.’ dedim. Odama çıkış o çıkış… Telefonlar çalıyor, yardımcıma dedim ‘açma’ ondan sonra çok üzüldüm.

İbrahim Bey o gün Bursa’yı terk etti. Programa bile çıkmadı akşam Bursa’dan İzmir’e gitti diye duydum. Sanıyorum ki onuru kırıldı, sanıyorum ki birlikte olmak istedi. ‘Reddettiğim için mi acaba?’ diye düşündüm.

Ben aslında kendisini reddetmedim duygusal olarak, ama o beğendiği bir kadını elde edemeyince çekti gitti. Ben hiçbir zaman ‘İbrahim Tatlıses beni taciz etti’ demedim. Zaten taciz de edilmedim. İki taraf da birbirinden hoşlanabilir, erkek hoşlanabilir, ben aşık olurum kendimi tutamayabilirim…

Ben İbrahim Tatlıses’ten neden kaçtım biliyor musunuz? Ben İbrahim Bey ile birlikte olsaydım, onun önünde eğildiği, saygı duyduğu kişi de bana deli gibi aşıktı. Onlar vuruşurlardı. Belki İbrahim’e bir şey olurdu.

Korktuğum için kaçtım, tek sebep buydu. Ben kendisiyle bir türlü görüşemedim. Görüşmek istedim ama kaçtı hep. Buradan söylüyorum ben de ona aşıktım. Birlikte olamamamızın tek sebebi o kişi. İbrahim Tatlıses’i öldürebilirdi. Mecburen kaçmak zorunda kaldım.

Bunu da ilk kez itiraf ediyorum. Beraber onunla film çekiyorduk, set araları onunla konuşmaktan kaçınıyordum çünkü çok heyecanlanıyordum. Platonik bir şekilde aşıktım, ama hep kaçıyordum…

gerçek gündem

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.