Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Battal İlgezdi farkı: Ataşehir’den İzmir’e gönül köprüsü kurdu

Battal İlgezdi farkı: Ataşehir’den İzmir’e gönül köprüsü kurdu
7 Kasım 2020 11:26 | Son Güncellenme: 7 Kasım 2020 11:27
787

AHA.Ataşehir Belediyesi, İzmir’de 30 Ekim günü meydana gelen deprem sonrası mağdur olan vatandaşlara yardım eli uzattı. Deprem sonrasında hemen harekete geçilerek Ataşehir’de bulunan AKUT birimleri ve destek malzemeleri İzmir’e ulaştırıldı. Ardından da deprem bölgesine giden Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İzmirli vatandaşların yaralarını sarmak için her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İzmir’de 30 Ekim günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası bölgede incelemelerde bulunarak depremzedeleri ziyaret etti. Başkan İlgezdi, İzmir’de depremden etkilenen vatandaşlara destek ve yardım konuları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ataşehir Belediyesi tarafından temin edilen yardım malzemeleri depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere iki Tır ile yola çıktı. Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan acil ihtiyaç listesi kapsamında; ısıtıcı, battaniye, ayakkabı, bebek ve hasta bezi, kadınlar için hijyen malzemeleri ile pijama takımları, çocuklar için mont, kıyafet ve termal tayt gibi soğuğa karşı koruyucu her türlü giyecek ve eşya bulunuyor.

Ülkemize ve İzmir’e geçmiş olsun dileklerini bir kez daha yenileyen Başkan İlgezdi, “Deprem sonrasında hemen harekete geçerek Ataşehir’de bulunan AKUT birimlerini ve destek malzemelerini taşıyan araçlarımızı İzmir’e uğurladık. Sonrasında ise Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz tarafından İzmirli vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yardım kolilerimiz hazırlandı. Yitirdiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralı olanlara ise acil şifalar diliyorum” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.