Dolar 32,1874
Euro 34,7985
Altın 2.430,21
BİST 10.163,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

BAŞKAN YEŞİLTAŞ ÇAY SİMİT HESABIYLA GELENLER, ÇAY SİMİT HESABIYLA GİDECEKLER

BAŞKAN YEŞİLTAŞ ÇAY SİMİT HESABIYLA GELENLER, ÇAY SİMİT HESABIYLA GİDECEKLER
16 Ağustos 2022 17:28 | Son Güncellenme: 16 Ağustos 2022 17:30
242

HABERMAX.Geçtiğimiz hafta Samanlı mahallesi semt pazarı ziyareti gerçekleştiren CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve ekibi, bu hafta Bağlaraltı mahallesi giyim pazarında ve Güllük mahalesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi. CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve ekibi, ilk olarak Bağlaraltı mahallesindeki giyim pazarını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Gerçekleştirdiği ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan CHP Yıldırım ilçe başkanı Nihat Yeşilaş, şu ifadeleri kullandı;

ENFLASYON ARTIYOR, YOKSULLUK BÜYÜYOR

Yıldırım Semt pazarlarını sık sık ziyaret ediyoruz. Burdan şunu belirtmek istiyorum. Her geçen gün vatandaşın ve esnafın sıkıntılarının bir çığ gibi büyüdüğünü görüyoruz. Bir pazarcı esnafımızın; ‘’Yapılan zamlara yetişemiyoruz, sattığımızı yerine koyamıyoruz bırakın yerine koymayı her geçen gün satışlarımız düşüyor. Bazı esnaf arkadaşlarımız tezgahlarını açmadılar ve hatta işlerini kaybettiler.’’ Esnafımızın söylediği, bu durumun baş sorumlusu AKP ve Saray rejimidir.

Faiz sebep, Enflasyon sonuçtur gibi dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir ekonomi modelini, hayatımıza sokan bir anlayışın bizleri getirdiği durumdur bu yaşadıklarımız. Faizi baskılayarak, enflasyonu neden düşüremediniz o halde. Dünyada ki diğer devletler enflasyonu baskılamak için faiz arttırımına giderken, biz ülke olarak tam tersini yapıyoruz. Bu yüzden de enflasyon aldı başını gidiyor, olan vatandaşa, esnafa oluyor.

Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Haramilerin saltanatı yıkılıyor. Az kaldı, ülkemizin dör bir köşesinde huzur ve refah içinde yaşayacağımız günler yakındır.

ÇAY SİMİT HESABIYLA GELENLER, ÇAY SİMİT HESABIYLA GİDECEKLER

Bağlaraltı mahallesinnden sonraki durağı olan, Güllük mahallesinde ziyaretlerine devam eden CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş sözlerine şöyle devam etti;

Her yaptığımız çalışma sonrasında, ekonomik krizin esnafı da, yurttaşı da derinden etkilediğini, hayatı zorlaştırmaya devam ettiğini, bundan dolayı herkeste müthiş bir karamsarlık hakim olduğunu görüyoruz. Gördüğümüz tablonun içler acısı olduğunu, herkesin birinci gündeminin hayat pahalılığı ve ardı arkası kesilmeyen zamlar olduğunu duymak, ileride yaşayabileceğimiz daha tehlikeli durumları gözler önüne seriyor. Esnaf ve vatandaşlarımızla konuştuğumuzda, söylenen bir cümle aslında herşeyin özeti olduğunu gösteriyor. ‘’Eşimize, dostumuza bir çay bile ısmarlayamayacak duruma geldik’’ Burdan diyoruz ki; Çay simit hesabı yaparak iktidara gelenler, çay simit hesabı yaparak gidecekler.

Yaşadığımız ağır ekonomik kriz öyle bir hal almış durumdaki, gençlerin gündemine bile çok sarsıcı bir şekilde girmiş durumda. Bu durum ülkemizdeki gençlerin, geleceğe yönelik umutlarını kaybetmesine neden oluyor.

Nihat Yeşiltaş son olarak;

‘’Gençlerimize söylediğimiz şudur, sevgili gençler umudunuzu kaybetmeyin, bunları değiştirme gücünün sizde olduğunu unutmayın. Bunuda hep birlikte başaracağız, sizlerle başaracağız. Herkesin kazandığı, her evde huzurun olduğu Türkiye’yi siz gençlerle birlikte, yeniden inşaa edeceğiz’’ dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.