Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BAŞKAN YAZICI, “ E-SPOR TAKIMIMIZI KURUYORUZ”

BAŞKAN YAZICI, “ E-SPOR TAKIMIMIZI KURUYORUZ”
3 Ekim 2022 22:36 | Son Güncellenme: 3 Ekim 2022 23:04
179

HABERMAX.Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Yahya Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki Bayrak Töreni’ne katıldı. Başkan Yazıcı, okuldaki 12’nci sınıf öğrencilerine Temel Bilimler konusunda bir sunum yaptı. Öğrencilere de e-Spor takımı kuracaklarını açıkladı. Ayrıca Başkan Yazıcı, öğretmenler odasını ziyaret ettiği sırada bir öğretmen, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının ek kaynak bulmada zorlandığını belirtmesi üzerine, Tuzla’da bulunan tüm okullardaki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının istedikleri ek kaynakları Tuzla Belediyesi olarak karşılayacaklarını belirtti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, her Pazartesi günü ilçe genelinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerin bir tanesine giderek Bayrak Töreni’ne katılıyor. Başkan Yazıcı, bu kapsamda TOKİ Yahya Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi’ndeki törene katıldı. Başkan Yazıcı’ya Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Ahmet Alireisoğlu da eşlik etti. Bayrak töreni sonrasında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, TOKİ Yahya Kemal Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda 12’nci sınıf öğrencilerine temel bilimler konusunda sunum yaptı. Öğrenciler de Başkan Yazıcı’ya merak ettikleri soruları sordular. Başkan Yazıcı, bir öğrencinin okullarındaki fen laboratuvarının geliştirilmesi isteğine de kayıtsız kalmadı ve çalışmaları başlanması talimatını verdi.

BAŞKAN YAZICI’DAN ÖĞRENCİLERE EK KAYNAK KİTABI SÖZÜ

Başkan Yazıcı, öğretmenler odasını ziyaret ettiği sırada bir öğretmen, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının ek kaynak bulmada zorlandığını belirtmesi üzerine, Tuzla’da bulunan tüm okullardaki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının istedikleri ek kaynakları Tuzla Belediyesi olarak karşılayacaklarını belirtti. Başkan Yazıcı,” En çabuk, en hızlı ve hiç zorlanmadan yapabileceğimiz iş bu iş. Okullar açılırken 50 bin öğrenciye kırtasiye malzemesi temin ettik. O bile bu isteğinizden daha zordu. Bunun için çok iyi organize olabilmemiz lazım. Sizler okul idaresi olarak, öğretmen olarak şu kaynak kitabı kullanmalıyız dedikten sonra sosyoekonomik düzeyi düşük bir öğrenci bunu alamadığı zaman bunu temin etmek bizim için çok kolay. Bunu Tuzla’daki bütün okullara duyurmamız lazım” dedi.

“E-SPOR KONUSUNDA FEDERASYONDA OLACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “e-Spor konusunda biz de federasyonda olacağız. Ben bilgisayar kursuna giderken orada bir hocam bana bir şey söyledi. Bilgisayarda oyun oynamak bilgisayara en büyük hakaretti derdi. Oyun oynama konusunda bana bir antipati uyandırdı. Bilgisayarda bir tek satranç oynarım. Dolayısıyla e-Spor biraz ön yargılı bakıyorum. Sanki gençlerin bilgi ve becerilerinin yanlış bir yöne ileteceğim diye bir korku var içimde. Ama yapacağız” dedi.

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.