Dolar 32,5518
Euro 34,8868
Altın 2.430,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

BAŞKAN OKTAY ÖNCE DEFİLEYE ARDINDAN PANELE KATILDI

BAŞKAN OKTAY ÖNCE DEFİLEYE ARDINDAN PANELE KATILDI
17 Haziran 2019 12:48
602

AHA.Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, haftasonu bir otelde gerçekleştirilen iki ayrı programa birden katıldı. İlk program bir dernek yararına düzenlenen defile oldu. Nadir görülen ve “kelebek hastalığı” olarak bilinen hastalıkla dünyaya gelen çocuklara yardım amacıyla başlatılan “Kelebek Çocuklar” projesi kapsamında düzenlenen defilede, modacı Yıldırım Mayruk ile Can Çapar’ın 2019 yaz koleksiyonları tanıtıldı. Kelebek Çocuklar Derneği Başkanı Fulden Uras, Marmaris’te bir ilke imza atıldığını belirterek, “Can Çapar ve Yıldırım Mayruk’a çok teşekkür ediyorum. Defile çocuklarımızın yaralarına merhem olacak.” dedi.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da ilçe için çok değerli bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Defile sonunda Belediye Başkanı Mehmet Oktay, modacılara teşekkür plaketi sundu.

Başkan Oktay ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Marmaris Şubesi tarafından ‘Milli Mücadele’nin 100. Yılında Emperyal Oyunlar’ adlı panele katıldı. Marmaris Belediyesi’nin de destekçileri arasında yer aldığı panelde ADD Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, 25. ve 26. Dönem Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt ve ADD MYK Üyesi, akademisyen ve ekonomist Prof. Dr. Yalçın Karatepe konuşmacı olarak yer aldı.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.