Dolar 32,2104
Euro 34,7626
Altın 2.425,34
BİST 10.186,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

BAŞKAN MANSUR YAVAŞ’TAN KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN MANSUR YAVAŞ’TAN KUTLAMA MESAJI
5 Ekim 2020 13:02 | Son Güncellenme: 5 Ekim 2020 13:04
695

AHA.ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ’IN ATATÜRK’ÜN ANKARA HEMŞEHRİLİĞİNİ KABULÜNÜN 98. YIL DÖNÜMÜNE İLİŞKİN KUTLAMA MESAJI YAYINLADI.
“Var gücümüzle çalıştığımız Başkent Ankara’mız için anlamlı günlerden birinin daha yıl dönümünü kutluyoruz.

     Bazı kentlerin tarihi, kültürü ve ortak hafızası vardır. Ankara’mız da yüzyıllarca farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış, asıl değerini ise Kurtuluş Savaşı’nda ve ardından Başkent oluşu ile bulmuş kadim bir şehirdir. Geçmişini unutmadan, geçmişine sahip çıkan ve geleceğe bu bilinçle uzanan bir anlayışla; Başkent için 5 Ekim’i, 13 Ekim’i, 27 Aralık’ı ve tüm milli günlerimizi hak ettiği şekilde coşkuyla kutlamaya ve anmaya devam edeceğiz.

   Tarihine ve kültürüne sahip çıkacağımız kentimizi yönetim anlayışı olarak şeffaflık, katılımcılık ve ortak akıl ile yönetmeye gayret ediyoruz. Kültürel ve sanatsal yönleri başta olmak üzere sanayisiyle, turizmiyle, doğasıyla, kırsal kalkınmasıyla Ankara’mızı Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı mirasa yakışır, dünya başkentleriyle yarışır seviyeye çıkarmanın en büyük görevimiz ve sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz.

   Bu vesileyle, bu özel günde milli mücadeleyi başlatmak için Ankara’ya gelen ve bir tarih yazan, kentimizin hemşehriliğini kabul ederek bizleri onurlandıran başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurtuluş kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum.”

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.