Dolar 32,1632
Euro 35,0888
Altın 2.469,24
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Başkan Maçoğlu: ‘ Türkiye Kooperatifler Birliğine Ulaşana Kadar Mücadele Edeceğiz”

Başkan Maçoğlu: ‘ Türkiye Kooperatifler Birliğine Ulaşana Kadar Mücadele Edeceğiz”
14 Ekim 2021 19:48 | Son Güncellenme: 14 Ekim 2021 19:52
264
Habermax.Mazgirt Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatifi ‘nin açılışı gerçekleşti. Açılışta konuşan Başkan Maçoğlu, “Bizler kooperatif çalışmasını bundan sonra ilçelere yayacağız. En son Dersim Kooperatifler birliği kurup Türkiye Kooperatifler birliğine ulaşana kadar bir mücadele, bir çalışma yürüteceğizBaşkan Maçoğlu: ' Türkiye Kooperatifler Birliğine Ulaşana Kadar Mücadele Edeceğiz”
Açılışa Belediye Başkanı. Fatih Mehmet Maçoğlu, Belediye Başkan Yardımcımız Canan Ay katılım gösterdi.  Açılışta Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Maçoğlu, Mazgirt Kadın Girişimi ve Üretim Kooperatif Başkanı Nergiz Değirmenci ile Ovacık Doğal Tohum Tüketim Kooperatifi Başkanı Derya Derya Yüksel konuştu.

Başkan Maçoğlu emeğin değerli olduğunu vurgulayarak şunları dile getirdi:Başkan Maçoğlu: ' Türkiye Kooperatifler Birliğine Ulaşana Kadar Mücadele Edeceğiz”“Beş buçuk yıldır Dersim’de üretime dair bir sözümüz var. Birçok yerde kooperatiflerimiz açıldı. Kooperatifleri kimin açtığından ziyade bizim için önemli olan bir emeğin örgütlenmesi. Biz üretim meselesinde emeğin değerini ve o emeğin yaşam içerisindeki önemini görüyüz. Bu anlamıyla Mazgirt’te de bir kadın kooperatifimiz açıldı. Bu kooperatifte emeği geçen, katkı sunan, makinadan düzenlenmesine kadar kimler katkı sunduysa hepsine teşekkür ediyorum.  Biz isteriz ki bu meselelere özellikle halkın o emeğini desteklesin. Bu kooperatifimize  Ticaret-Sanayi Odasından makine desteği oldu. Bu çok değerli.  Burada yaşayan herkesin bu emeğe sahip çıkması, üretimin geliştirilmesi gerekir.  Ovacıkta üç kişiyle başladık. Burada da öyle olacak. Basitten karmaşığa doğru gidecek.”Başkan Maçoğlu: ' Türkiye Kooperatifler Birliğine Ulaşana Kadar Mücadele Edeceğiz” Bizler kooperatif çalışmasını bundan sonra ilçelere yayacağız. En son Dersim Kooperatifler birliği kurup Türkiye Kooperatifler birliğine ulaşana kadar bir mücadele, bir çalışma yürüteceğiz”

Başkan Maçoğlu: ' Türkiye Kooperatifler Birliğine Ulaşana Kadar Mücadele Edeceğiz”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.