Dolar 32,2432
Euro 34,7784
Altın 2.417,79
BİST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Başkan Güney Salı günleri kurulan üretici pazarını ziyaret etti.

Başkan Güney Salı günleri kurulan üretici pazarını ziyaret etti.
25 Ekim 2022 07:34 | Son Güncellenme: 25 Ekim 2022 11:14
186

HABERMAX.Üretici Pazarı bizler için çok önemli. Her Salı Pazarımıza uğrar üreticilerimiz ve halkımızla sohbet eder sonrasında bir başka değerimiz olan esnaflarımızdan birinde mutlaka kahve içer hal, hatır sorar, isteklerini dinleriz.

Bir fotoğraf olarak görünenin altında,

bizler için çok değerli bir geleceğin

ve emeğin hikayesi var.’

19 EKİM 2022 / ÇARŞAMBA

19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlandı.

Heykel Meydanı Atatürk Anıtına çelenk sunma programından sonra, Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY’in organize ettiği yemekte muhtarlar bir araya geldi. Muhtarlar günü kutlamaları, Muhtarlar derneğini zityaretiyle son buldu.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY, yine her zaman olduğu gibi Çarşamba pazarındaydı.

Başkan konuşmasına Muhtarlarımızın, Muhtarlar Gününü Kutlayarak başladı. Birlik, beraberlik olgularına dikkat çeken Nurettin GÜNEY,

Susurluk’u ve Türkiye’mizi daha ilerilere taşımanın yolunun, üretmekten geçtiğini belirterek tüm esnaflara hayırlı işler diledi.

20 EKİM 2022 / PERŞEMBE

Susurluk Belediyesi’nde; hizmet alımıyla SUBEL şirketimiz bünyesinde Susurluk’a emeğini sunan mesai arkadaşlarımız için; banka promosyon sözleşmesi imzalandı.

Kapalı zarf usulü gerçekleşen teklif sürecinde; İş Bankası Susurluk şubesi; personel başına 9.750 TL teklifiyle maaş hesaplarını bankasına aldı.

İş Bankası Susurluk şubesi toplamda 2.632.500 TL promosyon ödemesi ile 270 personel için promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY’in de bizzat ilgilendiği promosyon miktarlarının belirlenme süreci 20.10.2022 tarihiyle sonuçlanmış oldu.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; işçi haklarının korunmasının ilk önceliklerinden birisi olduğunu belirtti. Yapılan sözleşme toplantısında işçi temsilcileri de bu promosyon ödemesinin mutluluk verici olduğunu ifade ettiler.

İş Bankası Susurluk şubesi; promosyon ödemelerinin en geç 1 ay içinde gerçekleşeceğini belirtti.

21 EKİM 2022 / CUMA

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü Kutlandı

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY ve Başkan Yardımcısı Sibel SARI Susurluk’ta gazetecilik faaliyeti gösteren kuruluşlara ve basın emekçilerimize ziyaretlerde bulunup, çiçeklerle Dünya Gazeteciler Gününü kutladı.

23 Ekim 2022 / PAZAR

Susurluk Belediyesi ve Susurluk Kent Konseyi’nin paydaş olarak düzenlediği Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi. Çataldağ Göleti etrafında düzenlenen doğa yürüyüşüne her yaştan çok sayıda Susurluklu ilgi gösterdi.

Başkan Nurettin GÜNEY; ‘‘ “Cumhuriyet fazilettir.” diyerek çıktığımız bu yolculuğa katılan ve etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederim. ’’ İfadelerini kullandı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında;

28 Ekim cuma saat 15:00’te Ayran Evinden başlayan güzergah ile Çaylak’a kadar Cumhuriyet için Bisiklet Turu düzenlenecek.

Çaylak Mesire alanına ulaşıldığında katılımcılar için Susurluk Belediyesi tarafından özel olarak hazırlanan sucuk-ekmek ikramı gerçekleştirilecektir.

29 Ekim saat 19:00 Şehir Stadı önünden başlayacak olan CUMHURİYET YÜRÜYÜŞÜ Atatürk Heykelinde son bulacak ve hemen ardından, Atatürk Parkı konser alanında DJ Berna ÖZTÜRK Konseri gerçekleşecektir

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.