Dolar 32,5591
Euro 34,9937
Altın 2.426,11
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Başkan Faruk Demir Ardahan Belediyesini Cumhurbaşkanına şikayet etti

Başkan Faruk Demir Ardahan Belediyesini Cumhurbaşkanına şikayet etti
30 Nisan 2019 12:35
551

AHA.Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Belediyeye ait Yeni Mahallede bulunan araç parkını ve burada görev yapan Belediye çalışanlarının ziyaret etti.

Ardahan Belediye Başkanımız Faruk Demir, Belediyeye ait araç parkurunu gezerek çalışanlardan bilgi aldı. Araçların çoğunun işlevinin yitirdiğini ve çalışmadığını gören Başkan Demir, Belediyeyi devir aldığı AK Parti Belediyesini Cumhurbaşkanına şikayet etti.

Araçları tek tek inceleyen ve çalışanlardan araçların hakkında bilgi alan Başkan Demir, “ Buradan AK Partili Belediyeyi Cumhurbaşkanına şikâyet ediyorum, Çevre Bakanlığından İsteseydiler verirlerdi. Niye kaybettikleri belli oldu” dedi.

Başkan Demir açıklamasında; “ Gerçekten de Ardahan Belediyemizin araç gereci yok denecek kadar az. Var olanlarda 74-75 model. Daha 2000 model ve 2000 model üstü bir iş makinasına, ulaşım aracına rastlamadım. İlle de bize mülkü ile verilmesi gerekmiyor, İhtiyaç fazlası kullanmadıkları geçici süreyle bize tahsis edilmesini istiyoruz. 1-2 seneye toparlanıp geri verebiliriz. Burası 81 ilden bir tanesi. Kazım Karabekir Paşa’nın dediği gibi “Boğazlar boğazımız, Kars Ardahan bel kemiğimizdir”, Burası elde bulundurulmadıkça Anadolu’nun müdafaası zordur. Ama en kısa zamanda devletimizin yetkilileri ile görüşeceğiz.

‘CHP’ Cumhuriyet Halk Partisi ve diğer belediyelerle görüşeceğiz 2-3 yıl içerisinde sizleri bel fıtığı yapmayacak araçlarla buluşturup, Ardahan’ı yeniden imar edeceğiz. Burası bir ildir, ve bir il gibi muamele görmeyi hak ediyoruz. Serhat sınır iliyiz. Türkiye’yi Kafkasya’ya bağlayan en önemli il biziz. İki tane sınır kapımız var. Üç tane boru hattımız, bir tane tren yolumuz var. Bir giriş ili böyle olmamalı.

Sayın Cumhurbaşkanımızdan başlayıp, en alt kademeye kadar sesleniyorum ve rica ediyorum, Bizim şerefli Belediye çalışanlarını 1970 model, bel fıtığı yapan hasta yapan araçlara mahkum etmeyelim. 20 bin nüfuslu bir il, toplam 15 iş makinası olsa yeter. Biz uzay mekiği istemiyoruz, Biz NASA’yı buraya istemiyoruz” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.