Dolar 32,4992
Euro 34,8718
Altın 2.435,35
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 19°C

“Başkan Erdoğan, Türk Halkının Yeni Yılını Kutladı ve 2024 Vizyonunu Paylaştı”

“Başkan Erdoğan, Türk Halkının Yeni Yılını Kutladı ve 2024 Vizyonunu Paylaştı”
31 Aralık 2023 14:30 | Son Güncellenme: 31 Aralık 2023 14:42
131

HABERMAX.Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınladı. Mesajında, 2023’ün hem Cumhuriyetin 100. yılının gururuyla hem de yaşanan olumsuzluklarla uğurlandığını belirten Erdoğan, 2024’ün başlangıcında ülkenin karşılaştığı zorluklara ve hedeflere dikkat çekti.

Erdoğan’ın Yeni Yıl Mesajı Öne Çıkan Başlıklar:
  1. Yeni takvim yılının Türkiye’ye, milletin her bir bireyine ve tüm insanlığa hayırlı olması dileğiyle kutlama.
  2. Her yeni yılın sevinç, umut ve heyecanla karşılanması gerektiğine inanılmasına rağmen, 2024 yılına hem bölgedeki olumsuzluklar hem de yaşanan şehitler sebebiyle buruk bir giriş.
  3. 2023 yılının hem Cumhuriyetin 100. yılı gururuyla hem de 6 Şubat depremlerinde kaybedilen kardeşlerin acısıyla uğurlanması.
  4. Depremzede ailelerin güvenli yuvalarına kavuşması, yaraların sarılması ve şehirlerin yeniden inşası için var güçle çalışıldığı vurgusu.
  5. Dünyaya ve bölgemize huzurun hâkim olması için tüm ülkelerin ve kurumların ortak tavır alması gerektiği çağrısı.
  6. Türkiye’nin, dünyada ve bölgede güvenlik ve refah çabasına öncülük ettiği vurgusu.
  7. Türkiye’nin, dünyayı daha iyi, adil ve müreffeh bir geleceğe hazırlama çabalarına destek verdiği ifadesi.
  8. Cumhuriyetin ilk asrını tamamlayarak Türkiye Yüzyılı’na ayak bastığı dönemde, büyük hedeflere yönelirken azim ve gayretin perçinlendiği belirtisi.
  9. Milletin birliği, beraberliği ve kardeşliğine sahip çıkılması durumunda Türkiye’nin bölünemeyeceği vurgusu.
  10. 2023 hedeflerinin bir sonraki safhası olan Türkiye Yüzyılı vizyonunun hayata geçirildiği ve milletin kutlu yürüyüşünün önüne kimsenin geçemeyeceği ifadesi.
  11. 2024’ün, darbe girişimiyle başlayıp Kovid-19 salgınıyla büyüyen, bölgemizdeki çatışmalarla derinleşen sıkıntılı dönemden kurtularak Türkiye’nin hedeflerine odaklandığı bir yıl olması temennisi.
  12. Küresel krizlere rağmen Türkiye’nin üreten, istihdam eden, büyüyen ve gelişen bir ülke olarak farkını bir kez daha göstererek yıldızını yükselteceği öngörüsü.

Erdoğan’ın mesajı, Türkiye’nin önümüzdeki yıl karşılaşacağı zorluklara karşı duyduğu güveni ve 2024 vizyonunu vurgulayan önemli başlıkları içermektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.