Dolar 32,2109
Euro 35,0965
Altın 2.471,49
BİST 10.163,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Barış Yarkadaş’tan Özgen Nama’ya destek ziyareti

Barış Yarkadaş’tan Özgen Nama’ya destek ziyareti
3 Mart 2019 14:37
506

AHA.CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’nın Merkez Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılışına katıldı.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, AKP ve MHP İttifakı’nın ellerindeki her türlü imkana rağmen yerel seçimde başarılı olamayacağını söyledi.

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama‘nın Merkez Mahallesi‘ndeki seçim ofisinin açılışına katılan Yarkadaş, “Kırgınlıkarı, kızgınlıkları ve küskünlükleri geride bırakmamız gereken günlerden geçiyoruz. El ele vererek İstanbul’un ve Sancaktepe’nin kaderini değiştirelim. 31 Mart 2019 bunun tarihi olsun” diye konuştu.

ANKET VURGUSU

AKP’nin geçmişte neredeyse her hafta anket açıkladığını ve toplumun iradesi üzerinde baskı kurduğunu ifade eden Yarkadaş, “Nedense artık anketleri güvenilmez buluyorlar. Peki ne oldu da artık anketlere güvenmiyorlar? Çünkü anketler istedikleri gibi gelmiyor. Anket sonuçlarını gördükçe panikliyorlar” dedi.

“SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİĞİN ZAMANI”

CHP’nin Ankara, İstanbul ve İzmir gibi birçok metropolde önemli bir başarı yakalayacağına inandığını söyleyen Yarkadaş, “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu, Sancaktepe’de ise Özgen Nama’yı başkan yapacak ve şehrimizi sosyal demokrat belediyecilikle buluşturacağız. Herkese eşit hizmet verecek bir belediyecilik anlayışını hakim kılacağız” ifadesini kullandı. Yarkadaş, otobüsün üstünden yaptığı konuşmayı pencerelerinden dinleyen çevre halkına da CHP’ye oy vermeleri çağrısında bulundu.

“YEŞİL SANCAKTEPE”

CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama ise açılışta yaptığı konuşmada “Yeşil bir Sancaktepe için 31 Mart’ta oy verin. Çocuklarımızın oynayacağı parkları biz inşa edeceğiz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, CHP’nin Merkez ile Veysel Karani Mahallesi seçim bürolarının açılışları yapıldı.

Açılışa CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Muharrem Yıldırım ile eski İlçe Başkanı Hakkı Sağlam da katılarak konuşma yaptı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.