Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Bahçelievler CHP Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, İlçe Başkanlığına Ziyaret Gerçekleştirdi

Bahçelievler CHP Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, İlçe Başkanlığına Ziyaret Gerçekleştirdi
29 Ocak 2024 10:56
187

HABERMAX. Bahçelievler ilçesinde CHP’nin Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, ilçe başkanlığına önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Bahçelievler İlçe Başkanı Danış Akpolat, Kadın Kolları Başkanı Semiha Çetinkaya, Gençlik Kolları Başkanı Atakan Pozam ve partinin meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Emecan, yaptığı açıklamada, Bahçelievler’in karşılaştığı sorunlara etkin çözümler sunacaklarını ve hizmetlerini artırarak ilçenin gelişimine katkıda bulunacaklarını vurguladı.

Ziyaret sırasında Bahçelievler’in değişim ve hizmet beklentisinin ön planda olduğunu dile getiren Başkan Emecan, “Bahçelievler kazanacak, İstanbul kazanacak” sözleriyle halka olan taahhütlerini bir kez daha vurguladı.

Bahçelievler CHP İlçe Başkanlığı, bu tür ziyaretlerin ilçe halkıyla olan bağları güçlendirdiğini ve partinin hizmet anlayışını daha da yakın kıldığını ifade etti.

Bahçelievler’deki yerel yönetimdeki değişim ve gelişmelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.