Dolar 32,4373
Euro 34,6064
Altın 2.384,44
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ayşen Muştu’nun Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı Aday Adaylığı Heyecanı: Duygusal Anlar ve Vaatler”

Ayşen Muştu’nun Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı Aday Adaylığı Heyecanı: Duygusal Anlar ve Vaatler”
3 Aralık 2023 14:37 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2023 16:50
369

HABERMAX.Bugün, Avukat Ayşen Muştu, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığına aday adaylığını resmi olarak açıkladı. Kalabalık bir heyetle gerçekleştirilen bu açıklama, ilçe başkanlığı için yapılacak seçimlerdeki iddiasını ortaya koydu. Muştu, beraberinde gelen partililerin coşkulu tezahüratları eşliğinde müracaatını gerçekleştirerek resmen aday adayı oldu.

Avukat Ayşen Muştu’nun ilçeye gelişi, renkli bir atmosferde gerçekleşti; davul zurna eşliğinde yapılacak müracaat, yerel atmosferi canlandıracak gibi görünüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Melda Tanışman Tutan, Avukat Ayşen Muştu’nun adaylık açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, tüm partinin aday adaylarına eşit mesafede olduğunu belirtti. “Hep birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız” diyen Tutan, ilçenin sokaklarını birlikte gezeceklerini ve başarıyla geleceğe yürüyeceklerini ifade etti.

Avukat Ayşen Muştu’nun ilçe başkanlığına adaylığını açıkladığı an, vatandaşlar tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Partililerin coşkulu desteği, Muştu’nun duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Bu duygusal anlarda Muştu, “Hepinizi çok seviyorum. Burası bugün gerçekten de bayram yeri gibi. Beni ve ekip arkadaşlarımı mutlu ettiniz.” şeklinde konuşarak teşekkürlerini iletti.

Muştu, konuşmasında Çekmeköy’deki seçim zaferine olan inancını vurgulayarak, “Ben bir bayan olarak marketlere giremiyorum. Fakir vatandaşın evinde et değil dert kaynıyor, kiralar keza öyle. Başımızdaki zat daha kiraların kaç para olduğunu bilmiyor. Ev sahiplerine ‘Sizden vicdan varmı’ diye sesleniyor. Bu ülkenin bitişi demek. Nasıl yani? Kırlarda ve hayat pahalılığından haberiniz yok, milletin aklıyla dalgamı geçiyorsunuz.” sözleriyle dikkat çekti.

CHP belediye başkan aday adayı Ayşen Muştu, konuşmasını tezahürat altında tamamlayarak, “Hepinize çok teşekkür ediyorum. Güzel günler bizimle olsun, güneş Çekmeköy üzerinde farklı doğacak. Hepinize saygılarımı sunuyorum.” diyerek destekçilerine seslendi. Bu açıklamalar, Muştu’nun siyasi hedeflerine ve yerel seçimlere yönelik kararlılığına işaret etti.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.