Dolar 32,4054
Euro 34,7939
Altın 2.409,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAMKÖY YANGINININ YARALARINI SARIYOR

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İMAMKÖY YANGINININ YARALARINI SARIYOR
14 Ağustos 2020 18:32
608

AHA.Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta Efeler”in İmamköy Mahallesi”nde başlayıp diğer mahallelere de yayılan yangında zarar gören zeytinlikleri ve incir bahçelerini yeniden yeşertiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, geçen hafta Efeler’in İmamköy Mahallesi’nde başlayıp diğer mahallelere de yayılan yangında zarar gören zeytinlikleri ve incir bahçelerini yeniden yeşertiyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Arzumuz buraların bir an önce yeşermesi ve eski haline gelmesi için herkesin elini taşın altına koyması. Bu yarayı imece usulü saracağız” diye konuştu.

Yangında zarar gören mahallelerin muhtarlarını durum değerlendirmesi yapmak, mahallelilerin taleplerini değerlendirmek için kabul eden Başkan Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin üreticilere her türlü desteği vereceğini söyledi. Başkan Çerçioğlu, üreticileri Aydın iklimine ve toprağına en iyi uyum sağlamış olan ayrıca ekonomik değeri de oldukça yüksek olan sarılop incir ve memecik zeytini fidanı ile uygun bölgeler için çamfıstığı fidanı sağlanacağını söyledi.

Fidan dağıtımlarının mahalle muhtarlarının gözetiminde yapılacağını ifade eden Başkan Çerçioğlu, “Bu topraklar hepimizin ve burası vatandaşlarımızın ekmek parasını kazandığı topraklar. Bu toprakların yeşermesini sağlamak bu toprakların insanları olarak hepimizin görevi. Yanan bölgeleri bir an önce yeşerteceğiz. Bu yarayı sarmak için herkes elini taşın altına koymalı. Özel sektörden de vatandaşlarımızın yaralarının sarılması için destek olma çağrısında bulunuyorum” şeklinde konuştu.

Mahalle muhtarları, her zaman yanlarında olan Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği desteklerden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.