Dolar 32,3677
Euro 34,7864
Altın 2.408,50
BİST 10.051,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 31°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
31°C
Parçalı Bulutlu
Per 30°C
Cum 25°C
Cts 27°C
Paz 29°C

Aydın Battal: Muhtarlıktan Gönül Dağı’na Uzanan İlham Verici Hikaye

Aydın Battal: Muhtarlıktan Gönül Dağı’na Uzanan İlham Verici Hikaye
16 Mayıs 2024 09:11
199

HABERMAX. 2024 yerel seçimlerinde** muhtar adayı olarak çıktığı yolculuk, Aydın Battal’ı Türkiye’nin gündemine taşıdı. Oyların sıfıra yakın olmasıyla dikkat çeken Battal, seçim sonrası duygularını sitem dolu bir şiirle dile getirdi. Bu şiir, onu CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün** dikkatine taşıdı ve destek gördü.Bir 2 kişi görseli olabilir

Aydın Battal: Köyünden Gönül Dağı’na Yolculuk

Kırşehir’in Akpınar İlçesi Aşağı Homurlu Köyü’nde hayvancılıkla uğraşan Aydın Battal, bir süre önce sağlık sorunları ve ailesinin geçimini düşünerek muhtar adayı olmaya karar vermişti. Köyde 300 seçmen bulunmasına rağmen sadece 29 oy alan Battal, özellikle akrabalarını eleştiren bir şiir kaleme alarak bu durumu sosyal medyada paylaşmıştı. Bu paylaşım kısa sürede viral hale gelmiş ve Aydın Battal Türkiye gündemine oturmuştu.“Muhtar Olamadı Ama Ünlü Oldu: Aydın Battal’ın Hikayesi”

Bir süre sonra Battal, dizi ve filmlerden teklifler aldığını duyurdu. Bu teklifler arasında TRT’nin fenomen dizisi Gönül Dağı da vardı. Yapımcının teklifini kabul eden Battal, Gönül Dağı dizisine katıldı. Setten ilk fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Battal, “İşte geldim Gönül Dağı. İlk seti tamamladık bugün” ifadelerini kullandı.

Kırşehir Çobanı, Seçim Sonuçlarına Sitem Ettiği Şiiriyle Dizi Oyuncusu Oldu

Kırşehir’de yaşanan ilginç bir olay, mahalli idareler seçimlerinin ardından gündemi salladı. Kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban, şimdi ise bir dizi oyuncusu olarak ekranlara taşınıyor.

Kırşehir’in Aydın Battal köyünde yaşayan ve mahalli seçimlerde aktif olarak destek verdiği adayların başarısız olması sonucu hayal kırıklığı yaşayan çoban, duygularını kâğıda dökerek sitem etti. Seçimlerde oy vermeyen baldızı ve bacanağına hitaben kaleme aldığı şiir, sosyal medyada hızla yayılarak geniş kitlelerin ilgisini çekti.

Şiirde, çobanın seçim sonuçlarına olan tepkisi ve hayal kırıklığı dile getirilirken, mizahi bir dille kaleme alınan ifadeler dikkat çekti. Şiir, kısa sürede viral hale gelirken, dizi yapımcılarının da dikkatini çekti.

Çobanın yaşadığı bu olay, dizi dünyasına taşınarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Henüz detayları netleşmese de, çobanın kendi hikayesinin dizi formatına uyarlanacağı ve karakter olarak da dizide yer alacağı belirtiliyor.

Kırşehirli çobanın, seçim sonuçlarına olan tepkisiyle başlayan bu serüven, ona beklenmedik bir fırsat sunarak televizyon ekranlarında yer almasını sağladı. Şimdi merakla beklenen dizi, izleyicilerin ilgisini çekmeye hazırlanıyor.

Ancak, seçimi kazanamamasına rağmen Aydın Battal’ın hikayesi burada son bulmadı. Kaderin cilvesiyle, **TRT’nin sevilen dizisi Gönül Dağı’nda** rol alma fırsatı yakaladı. Bu rol, onu Türkiye genelinde tanınan ve sevilen bir oyuncu haline getirdi.

**Peki, Aydın Battal kimdir?**

* Kırşehirli olan Battal, aslen bir çobandır.
* 2024’te siyasete atılarak muhtar adayı oldu.
* Aldığı sıfır oy ve okuduğu şiirle ün kazandı.
* CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün dikkatini çekerek destek aldı.
* Muhtarlık seçimini kazanamasa da Gönül Dağı dizisinde rol alarak oyunculuk kariyerine başladı.
* Şu anda Türkiye’nin en sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı’nda rol alarak geniş kitlelere ulaştı.

**Aydın Battal’ın hikayesi bize şunları gösteriyor:**

* Hayallerimizden asla vazgeçmemeliyiz.
* Engeller, yeni fırsatlar sunabilir.
* Kaderin cilveleri bizi ummadığımız yerlere götürebilir.
* Pes etmeden çalışıp inandığımızda, her şeyin mümkün olduğunu unutmamalıyız.

**Aydın Battal’ın hikayesi ilham verici bir örnek. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.**

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.