Dolar 32,3319
Euro 35,0555
Altın 2.399,59
BİST 10.386,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
30°C
Hafif Yağmurlu
Cum 26°C
Cts 28°C
Paz 29°C
Pts 28°C

Avon, İzmir’deki 5’inci satış noktasını açtı

Avon, İzmir’deki 5’inci satış noktasını açtı
14 Mayıs 2024 12:01
77

HABERMAX. Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih ve tavsiye edilen kişisel bakım ve kozmetik markalarından biri olan Avon, çok kanallı satış stratejisi kapsamında gerçekleştirdiği perakende satış noktaları açılışlarıyla tüm Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Nisan ayında İzmir’deki 5’inci ve Türkiye genelindeki 82’nci satış noktasını açan Avon, 2024 yılı sonuna kadar 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye’nin farklı illerinde açtığı perakende satış noktalarına çok kanallı satış stratejisi kapsamında yenilerini eklemeyi sürdüren Avon, en çok tercih edilen ve kullanılan ürünlerini daha çok insana ulaştırmaya devam ediyor. Ulaşılabilir kaliteli güzellik anlayışıyla hareket eden Avon, Türkiye’deki 82’nci, İzmir’in ise 5’inci satış noktasını hizmete açtı. Avon İzmir’deki yeni satış noktasında; diğerlerinde olduğu gibi parfüm, makyaj, kişisel bakım, cilt ve saç bakımı kategorilerindeki yüzlerce ürünü tüketicilerle buluşturacak.

“İzmir’de daha fazla tüketiciye ulaşacağız”

2024 yılında perakende mağazalarla büyümeye devam edeceklerini belirten Avon Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Orkun Gül; “Avon olarak ilk defa Türkiye’de hayata geçirdiğimiz ve diğer Avon ülkelerine de örnek olan çoklu kanal stratejimiz doğrultusunda yeni satış noktalarımızla büyümeye devam ediyoruz. Hem daha önce mağazamız olmayan illere hem de var olduğumuz illerin farklı lokasyonlarına yeni satış noktaları açmayı sürdürüyoruz. 82’nci perakende satış kanalımız olan İzmir’deki 5’inci satış noktamızın açılışını da bu strateji kapsamında gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemlerde İzmir’de daha fazla Avon tüketicisine ulaşıp, kişisel bakım ve kozmetik ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz” dedi.

Avon, sevilen ve güvenilen ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor

Yıllardır kadınların tanıdığı, sevdiği ve güvendiği kozmetik markaları arasındaki yerini koruyan Avon, doğrudan satışın yanı sıra online kanallar ve Avon perakende satış noktalarıyla da en çok satılan ve tercih edilen ürünlerini kişisel bakımına özen gösteren tüketiciler ile buluşturuyor. Şu anda Adıyaman, Antalya, Ankara, İstanbul ve Samsun başta olmak üzere 46 şehirde satış noktaların bulunan Avon, yeni girişimcilere sunduğu perakende satış noktaları açma fırsatlarıyla daha çok insana ulaşmayı hedefliyor.

AVON Hakkında:

Avon’da kadınlar için daha iyi bir dünyanın herkes için daha iyi bir dünya olduğuna inanıyoruz. Gücünü kucaklayan, özgüvenini artıran ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için fırsatlar sunan kadınların güzellik markasıyız. Dünya çapında milyonlarca bağımsız satış Temsilcisi, ikonik Avon markalarını sosyal ağları aracılığıyla satıyor ve her satışın %20’den fazlası kadınlar için daha iyi bir gelecek yaratmaya yardımcı oluyor*. Kadınların ilerlemesinden yanayız: Kadınların ihtiyaçlarını dinlemeye, kadınları ilgilendiren her konuda farkındalık yaratmaya ve olumlu değişime inanıyoruz. Avon ve Avon Vakfı aracılığıyla, toplumsal cinsiyete dayalı şiddet ve meme kanseriyle mücadeleye odaklanarak 1,1 milyar doların üzerinde bağışta bulunduk.  Türkiye’de Doğrudan Satış Derneği’nin (DSD) kurucu üyelerinden biriyiz. YASED (Uluslararası Yatırımcılar Derneği) ve KTSD (Kozmetik ve Temizlik Ürünleri Sanayicileri Derneği)’nin yanı sıra ÇEVKO Vakfı üyesiyiz. Aynı zamanda Türkiye’de BlindLook’un Sesli Simülasyon (Audio Simulation) teknolojisini internet sitesine entegre eden ilk kozmetik markasıyız. Avon, Natura&Co Group’un bir parçasıdır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.