Dolar 32,2476
Euro 34,8001
Altın 2.425,93
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

ATAŞEHİRLİLER PARKLARDA SABAH SPORU YAPIYOR

ATAŞEHİRLİLER PARKLARDA SABAH SPORU YAPIYOR
8 Temmuz 2019 18:01
519

AHA.Ataşehir Belediyesi sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda sabah sporu etkinlikleri düzenliyor.
Alanında uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen sabah sporuna isteyen her vatandaş ücretsiz olarak katılabiliyor.

Fetih Mahallesi Buhara Parkı, Kayışdağı Mahallesi 80.Yıl Cumhuriyet Parkı, Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı ve İçerenköy Mahallesi Muhtar Tacim Ayvadaş Parkı’nda gerçekleşen sabah sporu etkinliğiyle vatandaşlar güne sporla başlıyor.

Katılımcılar grup halinde egzersiz hareketleriyle başladıkları sabah sporuna yürüyüş, koşu, bisiklet gibi spor aktiviteleriyle devam edebiliyor.

Buhara Parkı’nda Salı, Perşembe, Deniz Gezmiş Parkı’nda Pazartesi, Çarşamba, Cuma, Muhtar Tacim Ayvadaş Parkı’nda Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve 80. Yıl Cumhuriyet Parkı’nda ise Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri sabah sporları yapılıyor.

Spor Eğitmeni Sevda Şengül, sabah yapılan egzersizler, koşular, kardiyo çalışmalarının çok aşırıya kaçılmadığı takdirde iyi seviyede vücutta yağ yakımı sağladığını söyledi. Sabah yapılan sporun beyin sağlığına da faydalı olduğunu belirten Sevda Şengül, “Düzenli yapılan spor, insanların özgüvenini arttırdığı gibi hayatlarındaki birçok şeyi de etkiler. Sabah erken saatlerde spor yapan insanların, geç saatlerde spor yapanlara göre daha kaliteli uyku düzenine sahip olduğu anlaşılmıştır. Beyin bu sayede daha uyanık kalır ve daha hızlı çalışır. Sabah sporu hayatlarımızı pozitif ölçüde etkiler. Bütün Ataşehirlileri parklarımıza sabah saat 08.30’da birlikte spor yapmaya bekliyorum” dedi.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.