Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Ataşehir’de Romanya ilişkilerinin 140. yılı muhteşem bir dans gösterisi ile kutlanacak

Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
5 Aralık 2018 18:14 | Son Güncellenme: 5 Aralık 2018 18:28
444

AHA.Türkiye ve Romanya ilişkilerinin 140. yılı muhteşem bir dans gösterisi ile kutlanacak.i v Ataşehir Belediyese İstanbul Dimitrie Cantemir Romen Kültür Merkezi işbirliğiyle uzun süre unutulmayacak bir dans gösterisi hazırlanıyor.

Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’ndeki dans gösterisinde Ataşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu ve Izvoare Dobrogene / Dobruca Pınarları Folklor Topluluğu sahne alacak.

Köstence İl Kültür Merkezi, “Teodor T. Burada”da faaliyet gösteren Izvoare Dobrogene / Dobruca Pınarları Folklor Topluluğu gerek Dobruca gerekse Romanya’nın çeşitli bölgelerinin etno-folklorik özelliklerini taşıyan danslardan oluşan bir gösteri yapacak.

Etkinlikte aynı zamanda ulusal ve uluslararası bir çok etkinlikte ve yarışmada yer alıp ödüller kazanan Ataşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu da Trabzon Yöresi oyunlarıyla yer alacak.

Izvoare Dobrogene / Dobruca Pınarları Folklor Topluluğu ve Ataşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun küaltürlerin kardeşliğini dansın dili ile anlatacağı özel geceye bütün sanatseverler davetlidir.

IZVOARE DOBROGENE FOLKLOR
TOPLULUĞU & ATAŞEHİR BELEDİYESİ
HALK DANSLARI TOPLULUĞU

Tarih: 07 Aralık Cuma Saat: 20.00
Yer: Mustafa Saffet Kültür Merkezi (MSKM)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.