Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Ataşehir’de Celal Yalçın dönemi geliyor

Ataşehir’de Celal Yalçın dönemi geliyor
29 Aralık 2019 16:03 | Son Güncellenme: 30 Aralık 2019 01:39
566

AHA.Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı için yarışan başkanlar son kozlarını ortaya koyarak delegelerden oy istediler. Bugün gerçekleşen Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı yarışında çekişen iki isim Celal Yalçın ve Nilüfer Tatar partililerine umut verdi.

CHP ilçe kongreleri tam hız devam ederken bugün gerçekleştirilen yarışa Nilüfer Tatar ile Celal Yalçın katıldı. Kongrede edindiğimiz izlenimlere göre Celal Yalçın’ın biraz önde olduğunu gördük. İçeride edindiğimiz kulis bilgisi de Celal Yalçın’dan yana oy vereceklerini gösteriyor. İlçede Belediye Başkanı olan Battal İlgezdi’nin Celal Yalçın’dan yana olduğunu bu nedenle Yalçın‘ın sandıkta rahat çıkacağını,Ali Tatar’ın eşi Nilüfer Tatar’ ın ise ikinci sırada yarışı tamamlayacagını gösteriyor.

Kongrenin yapıldığı Silence Otel’de sabahın erken saatlerinde partililerin ve delegelerin gelmesi dikkat çekti. İlçe kongresine Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin yanı sıra katılım gösteren CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel,Kadir Gökmen öğüt, Mahmut Tanal, Müslüm Sarı, Eren Erdem, Berhan Şimşek Parti emekçisi Metin Kaya ve çok sayıda vatandaş ile birlikte mahalle muhtarları katıldı. Gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede yapılan konuşmalardan sonra seçime geçilecek ve saat 19.00 gibi sonuçların netleşeceği bilgisine ulaştık.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.